Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Inštalácia Alarmu do E36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
jarda
Klubové ID: 1426

#41 Příspěvek od jarda »

Vypadá to že hnědo-bílá jsou na touringu zároveň levé zadní dveře a zároveň kufr. To snadno vyzkoušíš.
Ano, průchodnost od alarmu "do jednotky centrálu" (ale správně bychom měli psát "do dveří", protože jednotka centrálu je taky konzument - drží na těch drátech +12V a čeká až je spínače ve dveřích ukostří. To je to negativní ovládání.)

EDIT: jinak silně doporučuju připojit všechny dveře včetně kufru, já to neudělal a pak jsem jel jiným autem na otočku ze Slovenska do Prahy pro náhradní klíče.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1705
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Spíš mi jde o to, že je do auta potom zbytečně vidět a může tam někoho něco lákat, třeba odpadky, zbytek sejra na obalu od hambáče nebo tak něco (samozřejmě vtip).
bibikuba

#43 Příspěvek od bibikuba »

EDIT: jinak silně doporučuju připojit všechny dveře včetně kufru, já to neudělal a pak jsem jel jiným autem na otočku ze Slovenska do Prahy pro náhradní klíče.[/quote]A to se vyplatí,se takle svézt :D Jinak moc dík za rady a doporučení.........To sis teda odemkl,položil klíče do auta,ono se znovu zamklo,když píšeš že jsi neměl připojený spínače dveří a jel jsi pro klíče,nebo je ještě jiná varianta :D Já takhle u dřívějšího auta odemkl položil klíče na sedačku,připásal jsem děti,zabouchnul a bylo hotovo 8O Pak jsem stál jako blbec na chodníku a vysvětloval přes okno děcku jak má vytáhnout čudl-no měl pusu od ucha k uchu ale pak to zvládl :wink: Taky někdo nepovažoval za nutný připojit dveřní spínače,bohužel znovuzamčení nezapoměl aktivovat :? Ještě že Astra neměla Double lock-to bych viděl na cihlu 8O 8O
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1705
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Nejlepší je, že se zámky na E36 si bez spešl nástroje (a často ani s ním) neporadí bez poškození ani zámečník... Třeba E39 má tak tuhý dveře, že balónek na vyhnutí rámu dveří tak, aby se dalo klíče vytáhnout drátem, udělá pffff a vyletí ven, dveře se hnou jen o malinko :lol:
jarda
Klubové ID: 1426

#45 Příspěvek od jarda »

Já jsem ze začátku neměl připojený kufr, protože v mé E36 z něj vůbec není natažený signál nikam dopředu auta. Tak jsem jednou na pumpě zaplatil, odemkl si dálkou, hodil bundu do kufru a než jsem došel ke dveřím tak se auto zamklo a já si uvědomil že mám klíče v bundě. Bylo to v neděli asi v 18:00 když jsem vyrážel po víkendu zpátky do Prahy.
21:30 jsem byl v Praze, vzal klíče, 1:00 zpátky, 5:30 jsem vstával a 10:00 jsem byl v Praze ve škole.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Odpovědět