Vypadá to že hnědo-bílá jsou na touringu zároveň levé zadní dveře a zároveň kufr. To snadno vyzkoušíš.
Ano, průchodnost od alarmu "do jednotky centrálu" (ale správně bychom měli psát "do dveří", protože jednotka centrálu je taky konzument - drží na těch drátech +12V a čeká až je spínače ve dveřích ukostří. To je to negativní ovládání.)
EDIT: jinak silně doporučuju připojit všechny dveře včetně kufru, já to neudělal a pak jsem jel jiným autem na otočku ze Slovenska do Prahy pro náhradní klíče.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Inštalácia Alarmu do E36
EDIT: jinak silně doporučuju připojit všechny dveře včetně kufru, já to neudělal a pak jsem jel jiným autem na otočku ze Slovenska do Prahy pro náhradní klíče.[/quote]A to se vyplatí,se takle svézt
Jinak moc dík za rady a doporučení.........To sis teda odemkl,položil klíče do auta,ono se znovu zamklo,když píšeš že jsi neměl připojený spínače dveří a jel jsi pro klíče,nebo je ještě jiná varianta
Já takhle u dřívějšího auta odemkl položil klíče na sedačku,připásal jsem děti,zabouchnul a bylo hotovo
Pak jsem stál jako blbec na chodníku a vysvětloval přes okno děcku jak má vytáhnout čudl-no měl pusu od ucha k uchu ale pak to zvládl
Taky někdo nepovažoval za nutný připojit dveřní spínače,bohužel znovuzamčení nezapoměl aktivovat
Ještě že Astra neměla Double lock-to bych viděl na cihlu

- jarda
- Klubové ID: 1426
Já jsem ze začátku neměl připojený kufr, protože v mé E36 z něj vůbec není natažený signál nikam dopředu auta. Tak jsem jednou na pumpě zaplatil, odemkl si dálkou, hodil bundu do kufru a než jsem došel ke dveřím tak se auto zamklo a já si uvědomil že mám klíče v bundě. Bylo to v neděli asi v 18:00 když jsem vyrážel po víkendu zpátky do Prahy.
21:30 jsem byl v Praze, vzal klíče, 1:00 zpátky, 5:30 jsem vstával a 10:00 jsem byl v Praze ve škole.
21:30 jsem byl v Praze, vzal klíče, 1:00 zpátky, 5:30 jsem vstával a 10:00 jsem byl v Praze ve škole.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé