Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Táhne do prava
Zdravim nedávno sem přezul ze zimních 15tek na letni 18ky pneu 225/40 vsechny vyvazene., a kdyz to rozjedu na nakejch 50 tak zacne vibrovat volant a pri nerovnostech volant zatahne do prava,pri vetsi rychlosti to neni tak znat,nejhorsi je kdyz chci prudce zabrzdit tak se volant neda skoro udrzet, je to docela neprijemnej pocit predtim to nedelalo,myslim ze jeto neco na predni naprave ale nejsem si jist.
musím se zastat těch v pneuservisu, frajere si to zkus sundat kolo normálně rukama když je to zatuhlý... jedna věc je jestli mlátili do náboje druhá věc je jestli mlátili do kola...pokud vím tak na náboji je brzdový kotouč přidělaný šroubem,tak jak by tam mohl napadat bordel?!
prvně zkus přehodit,"nebo si nech přehodit" přední kola za zadní...
pokud se to s tím volantem nezmění tak kola můžeš vyloučit,a něco budeš mít vyklepaný na nápravě či nápravách!
prvně zkus přehodit,"nebo si nech přehodit" přední kola za zadní...
pokud se to s tím volantem nezmění tak kola můžeš vyloučit,a něco budeš mít vyklepaný na nápravě či nápravách!
Už jsem pár desítek,nebo spíš stovek kol přehodil a nikdy jsem nemusel jak idiot mlátit do kol palicí.Navíc to mohl být trotl,kterej u toho nepřemýšlí a tluče do kola bez ohledu na to,jestli to tluče přes řízení,nebo na čepy.Pokud už to bylo opravdu nesundatelný,povolili se trochu šrouby,prostříklo se to uvolňovačem rzi a stačilo s autem párkrát přejet nerovnost a kolo se povolilo.Palici na sundání kola použije opravdu jen idiot,protože když to vezme do gumy,je to na nic a když do ráfku,tak zničí ne jen ráfek,ale i další věci okolo.
-
- Klubové ID: 1477
- Kontaktovat uživatele:
Ale prosimtě ty seš zase chytrej jak radio...mrJekill píše:Už jsem pár desítek,nebo spíš stovek kol přehodil a nikdy jsem nemusel jak idiot mlátit do kol palicí.Navíc to mohl být trotl,kterej u toho nepřemýšlí a tluče do kola bez ohledu na to,jestli to tluče přes řízení,nebo na čepy.Pokud už to bylo opravdu nesundatelný,povolili se trochu šrouby,prostříklo se to uvolňovačem rzi a stačilo s autem párkrát přejet nerovnost a kolo se povolilo.Palici na sundání kola použije opravdu jen idiot,protože když to vezme do gumy,je to na nic a když do ráfku,tak zničí ne jen ráfek,ale i další věci okolo.

Přirezlejch jsem jich měl mraky a vždy to šlo.Ovšem pozor,často jsem viděl jak do toho někdo mlátil přímo kladivem,nebo kovovou palicí a nevzal to ani přes dřevo a pár šikovně mířenejch ran do ráfku,kde to nedilatuje pneumatika umí s geometrií a čepy udělat divy
Ale osobně je mi to jedno.Sundávejte kola třeba za pomoci autogenu.Já to prostě tak nedělám a palici používám na zatloukání sloupků a ne na opravy na autě.
Ale osobně je mi to jedno.Sundávejte kola třeba za pomoci autogenu.Já to prostě tak nedělám a palici používám na zatloukání sloupků a ne na opravy na autě.