problem je u auta e36 s plne eletrickou strechou . Vcera mi strecha chodila krasne a dnes kdyz jsem ji zkusil stahnout tak sla v pohode , pak nahoru dojela ale prislo mi ze uz hur jakoby byla slaba baterka , tlacitko jsem pustil ale stale blikalo cervene , tak ze ji zkusim dat dolu a to uz nesla .Manualne jsem ji sundal zacvakl moturky a ze ji zresetuju ale poklop se nedovre jen je slyset cvakani z jednotky centralu a kdyz jsem zkusil vytahnout okna a znova reset strechy , tak oknA se po kouskach spousti dolu . CIM TO MUZE BYT ?
bmwdil píše:problem je u auta e36 s plne eletrickou strechou . Vcera mi strecha chodila krasne a dnes kdyz jsem ji zkusil stahnout tak sla v pohode , pak nahoru dojela ale prislo mi ze uz hur jakoby byla slaba baterka , tlacitko jsem pustil ale stale blikalo cervene , tak ze ji zkusim dat dolu a to uz nesla .Manualne jsem ji sundal zacvakl moturky a ze ji zresetuju ale poklop se nedovre jen je slyset cvakani z jednotky centralu a kdyz jsem zkusil vytahnout okna a znova reset strechy , tak oknA se po kouskach spousti dolu . CIM TO MUZE BYT ?
jj volal , presne podle tohodle videa jsem ji rozchodil ale dnes jsem ji ztahnul to slo dobre pak jsem ji dal nahoru a kdyz se dovirala tak uz sla pomaleji .Auto stoji celou zimu v garazi tak jsem myslel ze to bude tou baterkou ale auto s ni nastartuji ,
ted kdyz zkousim reset strechy tak cvaka ve dverich a v jednotce centralu
kdyz zapnu klicek tak tlacitko neblika cervene tudiz myslim , že strecha bude v poradku . ne ? ale ze bude problem s tou jednotkou centralu ktera cvaka , ale auto normalne zamyka .Je to vubec mozne ,ze by byla vadna ?
nevi nekdo jaky je cislo pojistky na sterchu u cabra ? a pod cislem jedna kde by mela by mela byt tak neni zadna pojstka zacinaji az na cisle 6 . Hledam ale nemuzu to najit