tak je to tu zas, pripada mi ze snad kazde jaro jaky by auto ztratilo vykon,po nastartovani auto chvilku jede normalne ale po par km. jako by se dusilo a vubec nejde za plynem, ale po chvilce jako bych ho nakopl zas jede a cca po 15 sekundach zas chciplina. Hledal sem na foru a veskere rady co tu jsou jsem zkousel bez uspechu, snad jediny muj postreh je ze sem tam dal tlumic s 2 koncovkami = moc velky dunak= jednu koncovku sem ucpal spuntem ´= dobry zvuk ale ten problem co jsem uvedl , ale vubec nevim cim by to mohlo byt za kazdou radu budu vdecny snad to nebude ucpany kat jenze to by snad nedelalo jen po chvilkach
Podle me ten kat.. Jestli ho mas rozsypatny, tak ti ten bordel v tom muze litat a chvili to muzes mit ucpane a chvilu ne.. Muj nazor.. Snad me chytrejsi neukamenujou.
je to mozne ale zas kdyz na nej poklepu tak vypada ze v nem nic nedrnci i kdyz vlastne vzdy kdyz preradim tak jako by nekde zarezonoval nejaky plech tak je mozne ze je ko ... a na technicke mi rikaly ze mam emise jak trabant...
dalsi takova domenka dystak me pls opravte nemuze tio delat treba olej? treba v nem sou sr... a ty se kdyz se ohreje dostanou do obehu a delaji bordel treba ze nemazou ty ventily nebo tak?
olejem by to nemělo bejt pokud v tom nemáš písek
prvně zkus odmontovat výfuk před katalizátorem a zkus to projet bez něj...(pokud si myslíš že to teda bude katem)
co diagnostika?