Da se poridit za rozumnou cenu, nejaka ktera stoji za to? Kdokoli ma s jakoukoli nejake zkusenosti, tak budu rad za prispevky. Diky moc
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Diagnostika?? Ktera??
-
xSAFA
- Klubové ID: 1477
- Kontaktovat uživatele:
No nevím, taky sem nad tím kdysi uvažoval, ale usoudil, že je to spíš pro nadšence. Tou diagnostikou stejně zjistíš jen něco a pokud bude větší problém budeš muset dál měřit a pochybuju, že na to budeš mít další potřebné vybavení. ale nevím teda kvůli jakým prkotinám furt jezdíš na napíchnutí... Lepší je si najít někoho, kdo třeba disponuje origo BMW diagnostikou a rozumí tomu, než laborovat v garáži. Ale pokud by tě to bavilo hrát si s tím, tak proč ne... 
-
Afri
- Klubové ID: 2734
Vracim se k tomuto tematu.. Dneska jsem kontroloval kabely k diagnostice abych je mel na jednom miste a pod dohledem.. nicmene kdyz jsem kabel nasel, tak jsem zjistil, ze si z mojeho milovaneho BMW 20ti pinu udelal muj bratr hodne drahou hracku a je nepouzitelny.. Ma nekdo vyhlidnutou nejakou stranku, kde se daj sehnat kabely? BMW 20tipin a OBD2.. oboji na USB pokud mozno.
Jenom ať nemusím zakládat další téma.
Je GT1 v češtině? Koukal jsem na GT1 na netu v německu a nikde jsem tam češtinu neviděl. Šla by tam nějak dohrát?
Ještě otázečka, aktualizuje se nějak soft nebo ne? Dá se k tomu stahovat nějakej firmware k řj? Uvažuju o koupi a sháním informace. Kdyby mi někdo mohl poslat co nejvíc informací třeba na SZ byl bych mu vděčný třeba flaškou rumu nebo tak něčím.
Díky
Je GT1 v češtině? Koukal jsem na GT1 na netu v německu a nikde jsem tam češtinu neviděl. Šla by tam nějak dohrát?
Ještě otázečka, aktualizuje se nějak soft nebo ne? Dá se k tomu stahovat nějakej firmware k řj? Uvažuju o koupi a sháním informace. Kdyby mi někdo mohl poslat co nejvíc informací třeba na SZ byl bych mu vděčný třeba flaškou rumu nebo tak něčím.
Díky
-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
Když si ji uděláš, tak tam bude. Vzhledem k počtu autorizovaných servisů v ČR se tím těžko někdo někdy zabýval, a kdo jiný by si ji kupoval...krenda píše:Jenom ať nemusím zakládat další téma.
Afri: O jaký kabel se jednalo? Koncovka na 20pin se dá koupit i samostatně.