Zdravim, uvazuju, ze koupim diagnostiku, at nemusim vyhledove porad kvuli kazde prkotine dojizdet do servisu, ale kterou?
Da se poridit za rozumnou cenu, nejaka ktera stoji za to? Kdokoli ma s jakoukoli nejake zkusenosti, tak budu rad za prispevky. Diky moc
No nevím, taky sem nad tím kdysi uvažoval, ale usoudil, že je to spíš pro nadšence. Tou diagnostikou stejně zjistíš jen něco a pokud bude větší problém budeš muset dál měřit a pochybuju, že na to budeš mít další potřebné vybavení. ale nevím teda kvůli jakým prkotinám furt jezdíš na napíchnutí... Lepší je si najít někoho, kdo třeba disponuje origo BMW diagnostikou a rozumí tomu, než laborovat v garáži. Ale pokud by tě to bavilo hrát si s tím, tak proč ne...
To jsem rekl trosku blbe s tim, ze porad dojizdim, to ne... spis je to kombinace pocitu nezavislosti a toho, ze se v tom rad vrtam.. Navic znam v okoli jeste par lidi, kteri maj e36, tudiz by nebylo spatne to mit
Do 20tis se vejdeš s neorigo "origo" GT1 například. Vše se ale odvíjí od toho, co s tím chceš dělat. Jestli jen číst a mazat chyby uložené v jednotce, stačí bohatě třeba Carsoft 6.5
Vracim se k tomuto tematu.. Dneska jsem kontroloval kabely k diagnostice abych je mel na jednom miste a pod dohledem.. nicmene kdyz jsem kabel nasel, tak jsem zjistil, ze si z mojeho milovaneho BMW 20ti pinu udelal muj bratr hodne drahou hracku a je nepouzitelny.. Ma nekdo vyhlidnutou nejakou stranku, kde se daj sehnat kabely? BMW 20tipin a OBD2.. oboji na USB pokud mozno.
Jenom ať nemusím zakládat další téma.
Je GT1 v češtině? Koukal jsem na GT1 na netu v německu a nikde jsem tam češtinu neviděl. Šla by tam nějak dohrát?
Ještě otázečka, aktualizuje se nějak soft nebo ne? Dá se k tomu stahovat nějakej firmware k řj? Uvažuju o koupi a sháním informace. Kdyby mi někdo mohl poslat co nejvíc informací třeba na SZ byl bych mu vděčný třeba flaškou rumu nebo tak něčím.
Díky
krenda píše:Jenom ať nemusím zakládat další téma. Je GT1 v češtině? Koukal jsem na GT1 na netu v německu a nikde jsem tam češtinu neviděl. Šla by tam nějak dohrát?
Když si ji uděláš, tak tam bude. Vzhledem k počtu autorizovaných servisů v ČR se tím těžko někdo někdy zabýval, a kdo jiný by si ji kupoval...
Afri: O jaký kabel se jednalo? Koncovka na 20pin se dá koupit i samostatně.
Dle mého názoru je to nesmysl, na origo BMW diagnostiku za mega to mít nikdy nebude a při složitějším problému ji stejně budeš muset navštívit. Když mám problém, jedu do BMW pro zjištění závady.