Ahoj,
jsem budoucím majitelem BMW, vždy jsem ho chtěl. Teď jezdím Calibrou, ale manželce a 2 dětem už to leze krkem.
Je mi 38 a nejsem žádnej závodník. Hledám seriozní a kvalitní rodinné auto.
Jak vidíte tohle:
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... -3/8246745 Předem díky za radu.
Pokud nejsi extra náročný na výbavu a bude ti tento motor vyhovovat, tak proč ne pokud se chceš trochu svézt, dá se sehnat i silnější motor 2.5 125 kW/142 kW a za stejnou spotřebu se svezeš lépe. Je to tu popsané již dost, stačí hledat. Verze 320i po faceliftu mají již 125 kW, ale jsou dražší a není jich tolik.
Dle fotek těžko soudit, ale za tu cenu vypadá solidně. Na fotkách není vidět chyby, nebo nedostatky, ale chtělo by to spíše vidět naživo. Za to nic nedáš, pokud teda auto nestojí na druhý straně ČR
fibos píše:Ahoj, jsem budoucím majitelem BMW, vždy jsem ho chtěl. Teď jezdím Calibrou, ale manželce a 2 dětem už to leze krkem. Je mi 38 a nejsem žádnej závodník. Hledám seriozní a kvalitní rodinné auto. Jak vidíte tohle: http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... -3/8246745 Předem díky za radu.
Ahoj pokud chceš tak se ti zajedu podivat na toto auto. I majitele bazaru znam osobně . Jestli vubec stoji ti jezdit se na to divat.Ok?
Ten svetle modrej kombík jsem viděl, vypadá celkem slušně až na dle mého názoru stav laku...možná by stačilo umýt nevím.... no a uvnitř je do očí bijící hodně odrbaná schránka jak je popelník, to víčko je ojebané od nehtů....ne že by v mé e46 bylo jak nové, ale tady to bylo uz hooodne...
technicky nevim, mohu ale říct že jsme tady v tomto bazaru kupovali audi....a super spokojenost, vic takovejch:-)
jinak myslim ze 320i pred fl. bude docela volba rozumem, ale to zalezi na prioritách výkon vs. provoz (spotřeba, díly,...), každý to má nějak jinak
Ahoj. Mám E46 320i 110 kw. Mám ho pět let. Jede slušně, ale až budu kupovat novější bude to určitě 330i. Nedávno ho koupil kolega. Motoricky nesrovnatelný a provozní náklady jen nepatrně vyšší. Jasná volba 330i.
Když píše, že není žádný závodník, tak nevím, proč by mělo vyhovovat 330i. To by pak nemuseli vyrábět žádné jiné verze, než M3 a 330i, podle toho, co tu občas čtu. Na solidní svezení z místa A do místa B může stejně dobře posloužit i 318i, i když já bych si to nikdy nekoupil. Jde jen o priority, co řidič potřebuje. Nehledě na to, že 330i bude nesrovnatelně dražší, než auto v inzerátu a nebude k dostání v předfaceliftové verzi, jako tato 320i.
Ahoj,
díky za spoustu reakcí. Měl jsem docela napilno.
Dneska jsem ho přivezl. Zatím super. Jsem nadšený. Měl jsem tam na prohlídku včera kamaráda mechanika a nic zásadního jsme na něm nenašli.
prostě 10let starý BMW - takže skvělý.
Jsem nadšený. Navíc to z Olomouce mám 300km tak jsem ho hned otestoval.
Zatím nemám prakticky žádnou výtku.
Jen se s tím musím naučit jezdit. Je to prostě "jiný".
Ještě písnu nějaké postřehy.
Poradíte na co se teď hned po koupi zaměřit?
Zatí dík
Ahojte, jsem na tom podobně... Jezdím calibrou a tu už budu s těžkým srdcem nejspíše prodávat... Sice uvažuji o e46 320 D.. ale zajímala by mě spíše otázka místa v tomto autě.. Jer to pro vysoké chlapy? A dá se do sedanu narvat kočárek? Díky
S kočárkem bych počítal spíše do touringa i když asi jde o velikost kočárku a variabilitu daného modelu. A vysoký chlapi se do auta vejdou v pohodě sám mám E46 coupe a s mými 193 cm mám ještě spousta místa nad hlavou
Mám dotaz na tuhost plyn. pedálu.
Řekl bych že je v tomhle autě pedál dost tuhej. Je to běžné?
Jde o to že při povolení plynu jdou otáčky pomaleji dolů.
Jinak je krok krásně plynulý. Není potřeba něco vyčistit nebo namazat (klapka, lanko)?
Díky
Podle toho, co je pro tebe "tuhý". Oproti Felicii tuhý je, ale to je podle mě jen dobře, protože ve Felicii jsem měl pocit, jako bych furt šlapal do hovna. Prostě vím, že na něco šlapu, je to tak akorát - ani ne málo, ale zase na druhou stranu ani ne moc.