Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
320D-černý olej
jjj u ropy normální-vyměníš,natočíš a už je to špína...Já ten olej u TDS přejel a to dost tak jsem se to snažil vypláchnout-nalil jsem tam docela drahou sr...na výplach, podle návodu ohřál,vypustil,nalil novej olej a po tisíci km jsem tam nalil kvalitní olej a myslím že to opravdu pomohlo..Nemám tam ted takovej hnus ale vyšlo to docela draho a pořád je to nafta a ten olej se prostě víc špiní než u benzínu
Jinak jsem viděl v zánovní Oktě TDI nalitej Castrol a po padesáti km taky černej hnus-u nafty to prostě tak je 

naftový motory jsou furt IN a čímdál víc ... hlavně jsou u toho obrovský kroutáky a vůbec to nežere oproti benzinu,ale zase se s naftou nedá jezdit tak jako s benzínem (agresivně) nevydrží to tolik... jinak jezdil jsem s naftou a s benzínem a je to rozdíl! a velkej. jak ve výkonu tak ve spotřebě.
Jinak olej u dieselu je vždy černější víc než u benzinu,ale toho si všímat vůbec nemusíš pokud v tom oleji nenacházíš špony třeba ze šálků a kluzných ložisek
to už je potom v pr... 
Jinak olej u dieselu je vždy černější víc než u benzinu,ale toho si všímat vůbec nemusíš pokud v tom oleji nenacházíš špony třeba ze šálků a kluzných ložisek