Asi bych sel cestou novejch origo pruzin, tlumicu a co nejtlustejsi gumu pod pruzinu.. jo a nevim jak konkretne u e36 ale odklon vecinou je spis do A nez do V, ale jenom trosku, okem to skoro ani nejde poznat
kubikula420 píše:jo taky me napadaj ty nove pruziny ale zas ta cena:( a ty gumy daj se koupit nekde mimo origo nebo je maj jen v BMW? A tlumice uz mam nove zadni
Ty gumy pod pružiny tzn.dorazy jedině origo v BMW-kupoval jsem nedávno na E36 dvě vrchní a dvě spodní v ceně celkem cca 700kč za všechny čtyři
Já jsem jednou dal dozádu pružiny z opelu omega A caravan. Důvod byl, že mi praskly obě původní pružiny. Bylo to vysoké jak blázen a nedalo se s tím jezdit. Tak tuhle cestu si můžeš škrtnout.
mequi píše:Já jsem jednou dal dozádu pružiny z opelu omega A caravan. Důvod byl, že mi praskly obě původní pružiny. Bylo to vysoké jak blázen a nedalo se s tím jezdit. Tak tuhle cestu si můžeš škrtnout.
Jenže Opel Omega má malinko jinou nápravu a tutíž i jiné uložení pružin E36 Tour neni nijak vysoká a pružiny jsou stejný jako na Sedana-jen se dá koupit zesílené provedení,tzv.verze pro těžký výkon