Dobrý den,
chci jse zeptat! Jak poznám, že mám originál BMW E36 v Motorsport edici!? Koupil jsem E36 318is r.v 1995 a původní majitel mi tvrdí, že je to Motorsport Edition, sice na těch bočních lištách je logo Motorsport ale pořád jsi nejsem jistý! Prý té mojí E36 bylo vyrobeno pouze 400kusů, je to prý nějaká limitovaná edice s červeným interiérem i červené sedačky v polokůži!
Prosím o radu!
Zjistíš jednoduše v BMW prodejně kde ti podle čísla VIN vyjedou vše podrobné. A pokud je to nějaká edice tak by snad měl být nějaký štítek na předním pravém hrnci tlumiče.
A moje bejvale auto je opět v klubu je to origo motorsport. Nemusi to mit zrcatka Mkove(všechny ty blbosti jsou volitelne a za připlatek). Moc takovych aut už nejezdi tak si ho važ
Dobrý den,
Vy jste tedy bejvalej majitel!? Já jsem taky původně z Olomouce ale naši se vmých 5letech odstěhovali sem do Bruntálu! Do teď jim to vyčítám!!! Nebojte Vážím jsi tohoto kousku, jsem velký fanda BMW a hlavně E36, je to moje druhá E36, tu minulou jsem měl pěkně dlouho a byla to moje láska největší ale teď jsem maximalně spokojený! Teď na ní scháním nějaká pěkná alu kola, nejlépe 17ky.
pokud vim, tak jo.. Ty jsou fakt peckový, jsem je dost dlouhosháněl na svý,ale našel jsem až samozřejmě nějakou druhovýrobu a snad někde v anglii a za raketu...
Nemělo by to mít náhodou i štítek s nápisem BMW Motorsport nad kaslíkem spolujezdce, jako to mají Alpiny? Viděl jsem i jiné BMW E36 coupe této edice a to to mělo. Viz foto:
pokud vim, tak kliky, venkovní lišty, tenhle štítek nad kaslíkem, snad všechny co jsem viděl na netu tak m-packet a nějaký ty sedačky...? A co ještě?? Nemaji třeba i hliníkový dveře z Mka? Jo a taky jsem si všimnul, že se většinou jedná o iS... Což nechápu...
Honza325 píše:pokud vim, tak kliky, venkovní lišty, tenhle štítek nad kaslíkem, snad všechny co jsem viděl na netu tak m-packet a nějaký ty sedačky...? A co ještě?? Nemaji třeba i hliníkový dveře z Mka? Jo a taky jsem si všimnul, že se většinou jedná o iS... Což nechápu...
jedna se o IS hlavne proto ze v ty dobe BMW jezdilo serii STW kde byli 2.0 E36 s vykonem nekde kolem 300koní skoro tendle motor vychazi z 1.8 IS , tak proto tadle edici je pouze u 318is
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance