ahojte,pred nedavnom si kupil e46,ale potrebujem radu ohladom kupy diagnostiky. na nete je ich vela a nechcem kupit nejaku hlupost. jedna sa mi napriklad a vymazanie chyb pri vymene zamku kufra,momentalne mi signalizuje ze je otvoreny, potom vymazanie chyb z bufika(neviem ako sa to pise).
mam doma original diagnostiku peugeot planet 2000 nestacila by nejaka prepojka?
mam bmw e46 r.v.2000, 2.0 tdi 100kw. bude vdacny za kazdu pomoc.
USB OBD kablik, ked toto kupim malo by stym vsetko pracovat? a nie len ako tie univerzalne diag. ze vycita chybu a vymaze ktora je v motorovom priestore. potrebujem taku ktora vie ovladat a citat a mazat chybu el.auta. prosim ta bud taky dobry a presny nazov ci toto je presny nazov? USB OBD kablik ? bmw som nikdy neriesil mal som do teraz peugeot.
tak scanner som nemyslel. je to dobra vec ale tam ti len vyhodi cislo chyby a musis si najst sam co znamena ale daju sa robit aj fajne veci zo scannerom
skor to co som ti vyssie popisal s manualnym prerobenim...za tych par eur sa to oplati aspon vyskusat
oki tak moj link necham tak a asi urobim to podla toho co si pisal ty. ale ked to urobim budem vediet ovladat tie veci v interiery? bufik,zamky,zamok kufra a take veci? vies aby som to neposkladal a budem veciet iba vycitat a vymazat chyby iba co sa tyka motora? toto velmi nepotrebujem
no ono ti to potom pojde cez program inpa a ak budes sikovny tak aj cez DIS(GT1) alebo progman(SSS)...pouzivaju to v bmw tak snad to cosi bude robit ale tiez neviem co vsetko to dokaze az tak sa s tym nehram
ale jednotku centralu tak ide vycitat takze tam by si mal mat tie chyby..dokonca tusim ze s tym idu ovladat aj zamky ale to teraz neviem ci si nemylim s carsoftom...ale tum ze to ide aj s tymto
vdaka za nazvy programov,si predbehol moju buducu otazku,cize podla toho co si teraz pisal,tak idem kupit tie kable a ide sa do skladania zatim velmi pekne dakujem za kazdu radu.