Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Vrzání ze zadní nápravy e36
- paveld
- Klubové ID: 1931
- Kontaktovat uživatele:
Řešim takovej problém - od PZ kola, občas i LZ gumo-kovové vrzání při sebemenšim propružení. Při několika bádání a vyndavání pružin jsem došel k tomu, že podle sluchu i ohmatání při zahoupání s autem to jde od spojku pružiny. Tak jsem koupil nové horní i spodní gumy pod pružinu a pořád... pružiny jsou HR rok starý. Napadá mě pouze jedna možnost - přišlo mi že ta pružina má na koncích ne uplně jakoby zakončený to zatočení závitu a možná je to oko i trochu větší a díky tomu nesedí uplně těsně na těch gumovejch trnech - ani dole ani nahoře a trochu tam cestuje a pak to vrže. Nestalo se to někomu taky?
Silentbloky na celym autě jsou všechny nový.
Silentbloky na celym autě jsou všechny nový.
- paveld
- Kontaktovat uživatele:
Dík, zkusim pohledat. Když jsem tam dával ty nový gumy, tak jsem je pořádně postříkal silikonovym olejem a asi tak 1 den to nevrzal
. Normální vazelíny bych se bál aby mi je nesežrala, zkusim sehnat nějakou na gumu...
Je fakt že na tý spodní gumě je vydět jak je pořádně vymačkaná a to je tam tak od podzima.
Je fakt že na tý spodní gumě je vydět jak je pořádně vymačkaná a to je tam tak od podzima.
- paveld
- Kontaktovat uživatele:
Dík, akorát jsem to taky našel a pročetjohnyfly1 píše:http://www.bmwklub.sk/bmw3/e91-vrzganie ... 41187.html
přesně tohle mi dělalo auto skoro dva roky, nejprv jsem myslel že to jsou tlumiče, tak jsem je letos vyměnil, pak uložení atd.... vše bylo projité a vše bylo max v pořádku, ale vrzalo to stále dál, tak jsem si řekl, že už to není možné, auto jsem bez kol zvedl a zahejbal jsem pružinama, nevím jestli na to může mít vliv stavitelná pružina, ale prostě pružiny vrzaly v uložení, tak jsem vzal "olejíček", prostříkal jsem to a je klid
ted si užívám krásného klidného poježděníčka 
- paveld
- Kontaktovat uživatele:
Obložení na ručku to taky neni...navíc je taky nový
. Taky jsem si jednu chvíli myslel že to dělá lanovod ručky, ale taky jsem ho vyměnil a nic... ale zas nebejt toho vrzání tak mě to třeba nedonutí koupit půl auta novýho v dílech
.
OndraZ: Dík, akorát jsem dneska něco koupil v elitu. Neni to silikonová vazelína ale jiná, nevim teď přesně ale něco na brzdy a mělo by to být šetrný ke gumě. O víkendu to zkusim namastit
.
OndraZ: Dík, akorát jsem dneska něco koupil v elitu. Neni to silikonová vazelína ale jiná, nevim teď přesně ale něco na brzdy a mělo by to být šetrný ke gumě. O víkendu to zkusim namastit