Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Za studena nechce jet...
Chlapy, tak poděl dělá to pořád sice né tak moc jak před tím, ale dělá...Nevíte jestli to čidlo není fakt v prdeli?Dělá to úplně to stejné jak se zapojeným, tak s odpojeným....A co třeba váha vzduchu???Je tam dávaná nová tak dva roky z5 BOSH...Kdybych váhu za studena odpojil a nedělalo to, tak myslíte že by to bylo to váhou?Doufám že to není tou váhou:(
Zdravim, nechci zakladat nové téma, tak píšu sem. Mám podobný problém. Ráno přijdu k autu, otočim kličkem motor naskoči poté hned padnou otáčky a chcipne. Kdyz podržim plyn tak to také nepomůže, protože reakce plynu je tak pomala že ho prostě neztihnu přidat. Natož jsem odpojil váhu vzduchu. Nastartuju opět s plynem a motor udržím v otačkach a počkám než se trochu ovlaží a pak už drží sám. Je mi jasny že to bude chtít novou váhu pač už delší dobu pozoruju že auto jde blbě za plynem. Ale padaní otáček(jen za studena) mi neni moc jasný, zkusím vyměnit čidlo teploty co je na motoru a uvidim (v letě jsem měnil teplotní čidlo vody co je na hadici u chladiče). Mám e46 318i rv98. Jo a ohledně té váhy vzduchu nevíte jestli by se dala sehnat levneji, co jsem videl v RENOCARU tak stoji 6000 bez DPH...
Máte ještě nějaké nápady? Co a jak..? Na diagnostiku se teprv chystam...
dik

dik