Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Opacne zapojena baterka
Zdar baworaci,pri pobyte v nemocnici mi na aute zhebla baterka,takze rieseno cez kamosa.A problem je ze borec to zapojil par krat (3-4) obracene,prej to slo blbo
pri otoceny klucom,sa rozsvietia kontrolky,ale svietia len tak slabo,ovsem zhavenie vobec,potom polovica zhasne a pri startovani to divne klepe,ani netoci.Neviete ci by to mohla byt len prkotina,ale asi to bude nieco vazne,elektrike nerozuniem
diky za nazorya komenty,po oprave napisem co to bolo,pravdepodobne skonci v servise
-
chrompacket
nevím na čem to máš, ale řešil jsem podobný problém... první co odejde je diodový můstek na alternátoru, postřílí tak 6-8 různých pojistek, pak odešel světelný modul, a dveřní jednotky, které ovládaly centrál, elektriku v zrcátkách a vyhřev zrcátek...a pojistka na rádiu..
repas altíku přes tácek a další věci jsem řešil s JaraXem za super ceny.. já to měl na E39.. jinak přehodit to jde a stát se to může, nikdy bych nevěřil, že by se mi to mohlo přihodit, ale když jdete po tmě do zadní části kufru přes zadní sedadla, protože vrata jsou u pětky elektrická, cestou si baterku nevědomky při posouvání přehodíte o 180° a do toho vám z okna křičí manželka že je třeba jít nahoru.. tak to jde
repas altíku přes tácek a další věci jsem řešil s JaraXem za super ceny.. já to měl na E39.. jinak přehodit to jde a stát se to může, nikdy bych nevěřil, že by se mi to mohlo přihodit, ale když jdete po tmě do zadní části kufru přes zadní sedadla, protože vrata jsou u pětky elektrická, cestou si baterku nevědomky při posouvání přehodíte o 180° a do toho vám z okna křičí manželka že je třeba jít nahoru.. tak to jde