Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
informace ke koupi
Dlouho jsem přemýšlel, jestli ti mám vskutku ještě poradit, když si mou poslední férovou radu ocenil hysterickým výstupem. Ale asi přeci jen v tobě kus zájmu je, když jsi ve svém tápání tak vytrvalý. José, vážně. Zjisti konkrétně: kolik peněz můžeš sehnat, co se ti líbí, co bys chtěl, popř. co od svého BMW očekáváš. Kdyžtak omrkni i starší série a nemusí to být zrovna ve 3er. Dle mě je lepší vybrat za stejný obnos starší "perlu" v dobré motorizaci a výbavě, než novější verze tzv."spotřební packet", která projde pod rukama ještě desítkám bláhových, aby svého muzejního věku beztak nedožila. Zjisti popřípadě typ, motorizaci, převodovku, karosářskou variantu... Pak tvůj dotaz bude konkrétnější, a dá se na něj konstruktivně navázat a něco vymyslet.... Není možné poradit někomu Fyziku, když ještě neumí matiku...
Pokial mas ITR a chces aspon tak rychle auto ale mozno novsie tak to bude tazke za tvoju cenu. Zalezi co je prioritou ci potrebujes 4dvere, viac miesta, novsie.. pohodlnejsie, alebo naopak len proste novsie rychlejsie... alebo proste chces len skusit BMW:-) Zrejme ta zaujima model E46 kde mas dve moznosti v tejto cene a vykone - 328i a 330i. Za tvoju cenu 6tis Eur to splna ale asi len 328i aj to budes mat dost obmedzeny vyber.jose84 píše:Ahojte,
Mám pár dotazu, jelikoz jsem Hondista tak toho moc o BMW nevim.
Ale zvazuju koupi trojkoveho bawora.
Asi aspon 140kW protoze mam Integru.
Idealne i 4x4.
A jde o ten model cca 2000 r.v.
Jake mate doporuceni? na co si dat pozor, abych se vyhnul nejake kazive verzi atd.. proste veskere zkusenosti popripade odkaz na dobry kauf.
Dekuju moc.
Co sa tyka otazky na V-Tec - tak ano BMW ma obdobny system, resp niekolko v roznych modeloch od starsich jednoduchych (single Vanos -len nasavacia vacka spinana pri urcitych otackach) po komplexne kde je plynule variabilne nastavovanie jak nasavacej vacky tak vyfukovej (double Vanos), plus premenliva dlzka nasavacieho potrubia Valvetronic...)
pripadne posli info o tej ITR ak ju chces predat
Chci novejsi pohodlnejsi auto. Idealne 4x4, ale neni podminkou.
BMW trojkove se mi hodne libi, ale nestarsi, e36 urcite ne.
Urcite nechci diesel a urcite nechci automat.
Idelane čtvery dvere, ale coupe mozna.....by slo taky.
150tisic muzu mit, vice by byl problem.
kozic: A neboj ja hysterka nejsem, jenom nechapu tvou reakci a kdyz tak vlidnejsi. Ale uz jsem toho tu pocetl dost a pises tak vsude tak si to osobne neberu.
JO a skoro jsem zapomel nemam ITR ale Integru a ta uz sveho kupce da se rict ma.
kozic: A neboj ja hysterka nejsem, jenom nechapu tvou reakci a kdyz tak vlidnejsi. Ale uz jsem toho tu pocetl dost a pises tak vsude tak si to osobne neberu.
JO a skoro jsem zapomel nemam ITR ale Integru a ta uz sveho kupce da se rict ma.
pokud chceš trojkovou řadu (e46) tak si zkus počíst ještě tady http://www.e46.bmwklub.cz
jojo uz jsem byl upozornen.paca píše:pokud chceš trojkovou řadu (e46) tak si zkus počíst ještě tady http://www.e46.bmwklub.cz
S tohoto filtru požadavky vs. finance nemůžu pořád vykouzlit žádnou kloudnou radu, návrh. Snad nejvíc jsem si říkal, že by se toto mohlo skloubit (teda pokud faktem neberem to 4x4) v nějaké E39 528i, ale ta by už pro tebe bylo zas stará. Je to fakt těžké-prostě požadavky a finance jsou v tuto chvíli v odlišných rozích, pokud se je ale pokusím dát dohromady, vždy mě s toho vyletí nějaká vrana, navíc bez fin.rezervy a to myslím taky nechceš především...
-
Totic
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Mno nějaký prachy na E46 by to stačilo, ale 4x4 bych z toho vypustil. Pro tu můžeš jít i k sousedům do Subaru..
Z BMW si vezmi za ty prachy klasiku a tu nejlepší tj. zadokolku se 6ti-wálem v manuálu.. Nabízí se ti Sedan 328i a pak novější 325i. Oba 140kW+ a kvalitka zaručena
Záleží na stavu a výbavě, př. majiteli. Oba double Vanos ..tak lovu zdar!
Z BMW si vezmi za ty prachy klasiku a tu nejlepší tj. zadokolku se 6ti-wálem v manuálu.. Nabízí se ti Sedan 328i a pak novější 325i. Oba 140kW+ a kvalitka zaručena
ked nemas ITR tak potom by ti mohli stacit aj lacnejsie 323i s 120kW. IX-neni automaticky drahsie - mnohi hladaju u BMW prave cisto zadny nahonjose84 píše:Chci novejsi pohodlnejsi auto. Idealne 4x4, ale neni podminkou.
Nechci tady offtopicovat takze snad jenom moje Integra je papirove o 15slabsi jak itr v realu tomu ovsem tak neni.
Byl jsem tedkom pokoukat na Imprezy GT a do subarka urcite nepujdu,
Takze mi porad zbyva BMW a Accord typeR. pristi tyden si naplanuju dalsi prohlidky aut tak jsem uvedav jak to dopadne.
Byl jsem tedkom pokoukat na Imprezy GT a do subarka urcite nepujdu,
Takze mi porad zbyva BMW a Accord typeR. pristi tyden si naplanuju dalsi prohlidky aut tak jsem uvedav jak to dopadne.