Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E?? 3?? problem s pc a ukazatelem teploty a paliva
mně třeba nesvítila palubka vubec, dal jsem novou pojistku a hned se spalila! Už jsem si nevěděl rady a pak jsem přišel na to, že když otvíráš kufr, tak mám nalevo svazek drátů a jak se při otvírání a zavírání ohýbají, tak popraskaly a tam mně to furt skratovalo! tak zkus pohledat v drátech, jestli ti taky někde náhodou nekostří.
Jestli tim PC (osobní počítač) myslíš BC (palubní počítač) tak ho prostě odpoj a uvidíš jestli se to bude dít dál...
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
-
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Co to je "vypálí se po chvíli"? Za sekundu, za deset, za minut , za hodinu? A nebo když šlápneš na brzdu?
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
chci to na e36 to je asi jasny...no vypali se mi to jak kdy nekdy po hodine nekkdy za deset sekund...a stema dratama tam jich je tisic tak to budu mit na pekne dlohou nes je projdu...me potom vypaleni nejde jen stav benzinu a teploty motoru a pc...jen sem myslel jestli nejni nejaky cidlo nekde spatny ale to asi ne co???