Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
elektrika v tomto počasí
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj mám problém u e36 2.5. Dnes do rána pršelo, přijdu k autu, otočím klíčkem a nic. Bateka uplně durch, ani kontrolky se nerozsvítili, už se mi to stalo, když byla obleva. Jakmile je venku vlhčí počasí zlobí to. Stalo se mi, že jsem dojel s autem na místo určení, otočím klíčkem, motor zhasne a palubka zůstala svítit i větrák topení šel, prostě spínačka zůstala vyset. Nekolikrát jsem otočil klíčkem do první polohy a zpě, vše zhaslo, klíček jsem vytáhl a po chvili se mi zas všechno rozsvítilo. Už jsem musel dvakrát startovat přes kabely. Další zjištění bylo po zdvíhnutí kapoty a sejmutí krytu pojistek, cvakalo mi to červený rele od ABS, je to to levé. Setkali jste se stím někdo? Co by to mohlo být, spinačka nebo něco v pojistkovce. Právě na podzim jsem měl problém. Nešli mi světla od zpátečky a problém byl v nějaký svorkovnici právě u pojistek, tak jestli náhodou není ještě něco v háji?!? když se auto ohřeje a vytopí, nedělá to