napad je to zajimavej, ale prosim vysvetli mi jak ze standartnich sedacek pridanim operky hlavy udelas sportovni sedacku.. to mi hlava trochu nebere.. sportovni sedacka je snad dana svym tvarem, vedenim atd a ne tim jakou ma operku ?????
CO myslíš asi většina lidí ví, půjde o to jestli mají ty tyče stejnou rozteč a průměr a jestli celkově bude opěrka k sedačce nějak tvarově sedět. Podle mého je nejsnadnější řešení poprosit někoho s Mkem nebo e36kou co má tyhle sedáky a prostě to zkusit.
CBR1000F píše:To by skoro mohlo vypadat, jako inzerát:
Mám 316i, rozhodl jsem se pro přestavbu na M3 a proto potřebuji jedinou věc - výměnu opěrek v sedačkách
podle mně unreal... už jen od pohledu bude ta sportovní sedačka E9x moc široká. Zkuste to a uvidí se, ale nemyslím si, že by to šlo, ještě když se podívám kolik prostoru zbývá od sedačky k B sloupku tak si neumím představit že tam přidám nějakých 10 čísel do šířky sedadel...
Namísto mudrování: rozteč tyček 150mm; průměr tyčky 12mm
M3 opěrka hlavy je nabouchaná a viděl jsem ji nasazenou na e36 seriové sedačce, na sport sedačku moc nepasuje protože opěradlo má v horní části dost výrazný vedení těla.