Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Dodělání střešního okna u E46
Je problém nechat dodělat střešní okno - el. šíbr u E46 z roku 2003-4? Samozřejmě neoriginál. Jak to tam je se střechou co se týče výztuh - není to problém?
A další dotaz, lze vyměnit ovládací panel manuál klimy za auto,jde to jen přepojit a dohrát nový software?
A další dotaz, lze vyměnit ovládací panel manuál klimy za auto,jde to jen přepojit a dohrát nový software?
EX:E36 318-320i,E46 320d,E60 530d mpaket komplet...teď Mustang 5.0 GT...k tomu na "zimu" X3 3.0i

Co se klimi týče tak nevím, ale myslím že vyměnit klimu digitální za manuál nebude velkej problém, jen si nemyslím že to bude jen o ovládacím panelu. To je další věc co nechápu, proč proboha chceš šíbr, když máš klimu?

...proč ne střešní okno když ho udělá kvalitní firma a dobře...ono sehnat E46 s oknem je docela problém...
...jinak nechci to já, ale můj kámoš, který chce E46 jedině se střešním oknem - je kuřák a našel si auto, který má všechno co by v tom chtěl, ale kromě toho okna a manuál klimy, tak se ptám za něj...
...origo šíbr je samozřejmě nesmysl - on má známého, který by mu udělal na el. střešní okno za 5tis...
...jinak nechci to já, ale můj kámoš, který chce E46 jedině se střešním oknem - je kuřák a našel si auto, který má všechno co by v tom chtěl, ale kromě toho okna a manuál klimy, tak se ptám za něj...
...origo šíbr je samozřejmě nesmysl - on má známého, který by mu udělal na el. střešní okno za 5tis...
EX:E36 318-320i,E46 320d,E60 530d mpaket komplet...teď Mustang 5.0 GT...k tomu na "zimu" X3 3.0i
Já jsem taky kuřák, ale v autě ze zásady nekouřím a to jsem šíbr v e36 měl. Všimni si že 90% aut s šíbrem nemá klimu a pokud klimu mají, šíbr ztrácel smysl, tak ho tam nedávali...
Jinak pokud má kamarád známého, který dodělává šíbry do aut, tak by neměl být problém a jakým způsobem se to dělá a kde má jaký auto ve střeše výstuhy by měl vědět ten známí který se tím zabývá...
Nicméně si stejně myslím že to neni dobrej nápad, ale samozřejmě to je kamarádova věc...
Jinak pokud má kamarád známého, který dodělává šíbry do aut, tak by neměl být problém a jakým způsobem se to dělá a kde má jaký auto ve střeše výstuhy by měl vědět ten známí který se tím zabývá...

Nicméně si stejně myslím že to neni dobrej nápad, ale samozřejmě to je kamarádova věc...
michal09 píše:Já jsem taky kuřák, ale v autě ze zásady nekouřím a to jsem šíbr v e36 měl. Všimni si že 90% aut s šíbrem nemá klimu a pokud klimu mají, šíbr ztrácel smysl, tak ho tam nedávali...
Jinak pokud má kamarád známého, který dodělává šíbry do aut, tak by neměl být problém a jakým způsobem se to dělá a kde má jaký auto ve střeše výstuhy by měl vědět ten známí který se tím zabývá...![]()
...já mu to taky říkal, že to nemá smysl...a ten známej právě ještě E46 nedělal...prostě si s tím oknem nedá říct...
-
-
čus, sorry, že se přiživuju u někoho jiného. Ale potřebuju vědět jak je složité dodělat šíbr do E46 samozřejmě originál, když ho vytáhnu z jiného auta. Budu mít kompletně i kabely a ovládání a čalounění střechy. Je to jenom o vyříznutí díry do střechy a namontování šíbru? Nebo k tomu potřebuju ještě něco. Případně co si mám doobjednat dál, myslím nějaké těsnění atd. Prosím, o radu od někoho kdo to už případně dělal. Díky. Nebo se na to mám vykašlat a zapomenout na šíbr?
Pajac píše:čus, sorry, že se přiživuju u někoho jiného. Ale potřebuju vědět jak je složité dodělat šíbr do E46 samozřejmě originál, když ho vytáhnu z jiného auta. Budu mít kompletně i kabely a ovládání a čalounění střechy. Je to jenom o vyříznutí díry do střechy a namontování šíbru? Nebo k tomu potřebuju ještě něco. Případně co si mám doobjednat dál, myslím nějaké těsnění atd. Prosím, o radu od někoho kdo to už případně dělal. Díky. Nebo se na to mám vykašlat a zapomenout na šíbr?
Na dodelani stresniho okna je dle me jedine "rozumne" reseni, uriznout strechu a dat tu se sibrem. Strechy bez a s jsou uplne jine. Ma to zaobleni u okna, ktere neudelas, odtokove hadicky dale potrebujes nekam uchytit motor, ktery je nad ovladacem okna, atd...diru bych rozhodne nedelal, to by byla prace a prace a jeste by to stalo za ho***, takze dle me, pokud uz znehodnotit strechu, tak jedine uriznout u sloupku a dat jinou se sibrem, to je pak jen o dotahnuti napeti od baterky pres pojistku a protahnout pres sloupky hadicky na odtok vody