zdravim, chystam se objednat komplet sadu ctyr kotoucu od bremba a k tomu desticky stejne znacky, jedna se o nevrtane kotouče... jeden prodejce mi nabizi brembo kotouce ale desticky textar, coz jak vim je dobra kombinace ale je o neco drazsi, druhy nabizi kotouce brembo a k nim i desticky brembo za cenu lepsi.... jezdi nekdo komplet na brembu? pry desticky brembo a textar sjizdeji z jedne linky, poslal mi i foto desticek od bremba a dole v rohu je vyrazeno zaroven i textar... takze co k tem kotoucum? bremba nebo textary?
nakonec jsem dal kombinaci brembo kotouce a textar desticky - zatim spokojenost, ani se moc nespini kola. Kotouce jsou chlazene, ale nedrazkovane, plne.
Já mám Bremba s TRWčkem, zatim spokojenost, nepískají, nedělají bordel na kolech... To samé Brembo - Textar, nicméně s kombinací Brembo - Brembo zkušenosti nemám, ale vůbec bych se toho nebál!!
áha, takze koukam ze spis ty textary, no ono to asi bude tim ze na standart bremba se k nam ofico desky nevozej, ale tenhle typek mi je dokaze sehnat, naopak zas nemá textary, a chci to objednat u jedny firmy jako komplet no.
Na zadek jsem dal destičky Textar a koutouče Bremobo a super, pěkně se sjíždějí, nepískají nepráší. Na předku mám Ate desky i kotouče a na pravém kole mi začly destičky po půl roce pískat.
Předtím jsem měl na předku Ate powerdisk (drážky) s Ate deskama a sjížděly se pěkně, brždění fajn, nepískaly ale ten svinec na liťákách
calif píše:áha, takze koukam ze spis ty textary, no ono to asi bude tim ze na standart bremba se k nam ofico desky nevozej, ale tenhle typek mi je dokaze sehnat, naopak zas nemá textary, a chci to objednat u jedny firmy jako komplet no.
ahoj, jak jsi to vyřešil? Poděl se o zkušenosti.. a dotáhni to do konce.. díky
ja mam v predu kotuce ATE a dosky tiez ATE...a ked pribrzdievam nepiskaju, ked viac zatlacim brzdu v urcitom okamihu zacnu piskat, ked viac pritlacim alebo povolim brzdu tak zas prestanu proste piskaju len v nejakej urcitej polohe
Ja jezdim na brembo/brembo.. A pohoda.. trosku maras na kolech, ale jinak nic.. mozna ze zacatku trosku piskaly, asi 1000km.. ale pak prestaly a od te doby ani pisk. Ale je pravda, ze jsem je zajizdel hodne setrne.. Znam lidi, co kdyz dostanou do ruky poradny brzdy tak musi kazdymu predvadet, jak to brzdi a co chvili stoji na brzde, coz se na kotouci nehezky projevi
Já jsem nakonec dal kotouče brembo max a destičky textar , mam najeto cca 450km a zatím nijak lepší učinek nepocituji.. až na ten prach na alu.. snad se ještě zajedou..
Zdravim, zajima me moznost nejakeho rozumneho upgrade proti originalu pro E46 328i, mate neco konkretniho vyskouseneho v tomto rozmeru (pripadne i kde nakupujete)?