Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Typový list TZ

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
mrJekill

#1 Příspěvek od mrJekill »

Koupil jsem mojí Jitřence E36ku s už namontovaným závěsem,který bych potřeboval na autě zachovat,ale závěs nebyl zapsán v TP a ačkoli ho na STK zkontrolovali a vystavili papír o tom,že je v pořádku,tak byrokrat ho odmítá zapsat do TP dokud mu nepředložím cár papíru s názvem typový list.
Ptám se tedy,zdali ho někdo nemáte třeba ze zrušeného auta,nebo neporadíte,kde ho sehnat.Úředníčka prostě nezajímá nic jiného,než lejstro.
sedon

#2 Příspěvek od sedon »

řešil jsem stejnou věc a to tak, že jsem zjistil vyrobce toho taznyho a zavolal tam, rikal ze staci fotka nakyho seriovyho cisla a zasle list obratem .. asi za petset :)
Tompo
Klubové ID: 1762

#3 Příspěvek od Tompo »

Tak tak, mě teda prý bude stačit list z TK, (na TZ mám štítek s hodnotami) a kupní smlouvu na TZ a prý to napíše, volal jsem na dopravku... Tak jsem zvědav, co se jim nebude líbit!?
mrJekill

#4 Příspěvek od mrJekill »

Vím přesně co se jim nebude líbit.......že nemáš typový list :lol:
xdentist
Klubové ID: 1473
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od xdentist »

me zapsali bezproblemu tazne jen s jedinou podminkou-ze je opatrene stitkem s tech udaji,vyrobcem a homolgaci. Orig.stitek na nem byl a to opravdu stacilo a nikdo se neptal kdo mi to montoval ani nic jineho (delal jsem to komplet doma sam). Bylo to v Praze 5.
Tompo
Klubové ID: 1762

#6 Příspěvek od Tompo »

xdentist píše:me zapsali bezproblemu tazne jen s jedinou podminkou-ze je opatrene stitkem s tech udaji,vyrobcem a homolgaci. Orig.stitek na nem byl a to opravdu stacilo a nikdo se neptal kdo mi to montoval ani nic jineho (delal jsem to komplet doma sam). Bylo to v Praze 5.
a to tam mám a na základě toho mi to prý zapíše :idea:
mrJekill

#7 Příspěvek od mrJekill »

Já tam štítek mám,mám papír jako že mi to tam montoval servis,mám to zkontrolovaný na STK,ale ten blbec prostě furt dokola trvá na tom papíru.Asi po něm budu muset přes okýnko šáhnout.Uplně toho vola mám stále před očima:cca 35let,svobodnej,proplešatělej,pisklavej hlásek a ramena jak závodní kapr.Ovšem pozor.....má funkci a může lidem ze své pozice znepříjemnit život.To je snad všeříkající.
Odpovědět