Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E46 330d automat 150kW - Koupě & kontrola
Zdravim, mam moznost koupit e46 2003 sedan 330d 150kW v automatu. Zitra se na nej jedu do Praglu podivat. Rad bych si tam nekde (zrejme v BMW) nechal zkontrolovat historii (km a opravy - vuz je puvodem z CR a servis jen v BMW, takze by to nemel byt problem). Jelikoz tam jedu uz zitra rano, tak nemam cas tady studovat cely forum - verim ze tady rady ohledne koupe jsou ale zrejme bych to nestihl vsechno projet. Tak vas chci poprosit, jestli byste mi nemohli poradit, na co se mam kouknout az budu u auta stat... Co to ma delat, co to nema delat, jak se projevuji ruzne vady apod. Diky moc za jakoukoliv pomoc!!!
-
- Klubové ID: 2476
No v podstate nevim, na co upozornit- nic zvlastniho me nenapada, spis ty drobnosti, co u vsech E46 jako osvetleni spz (neni to tesny, takze tam docela jiste zatyka a casem to shnije) apod.
Jinak koukni hlavne na "predni" dily podvozku, auto je to tezky, takze, zvlast na nasich silnicich, to docela trpi- ramena apod. Ja treba menil i poloosu, vyresilo to v podstate jediny problem, co s tim byl a sice trochu vetsi nez normalni vibrace na Dcku kdyz jsem stal na svetlech a pozdeji to pri pridavani zacalo hazet... no proste pocitej, ze tyhle dily jsou hodne namahany a staci par poradnych der a muzou se poskodit pod tou vahou no.
Jinak je to parada, skvely zatah a hlavne nedochazi tomu dech. Nase je teda v Xd, takze je jeste tezsi.
btw kolik to ma najeto, vybavu atd. a pokud to neni tajemstvi, tak cena
My tohle taky kupovali nedavno, tak bych rad srovnal...
Jinak koukni hlavne na "predni" dily podvozku, auto je to tezky, takze, zvlast na nasich silnicich, to docela trpi- ramena apod. Ja treba menil i poloosu, vyresilo to v podstate jediny problem, co s tim byl a sice trochu vetsi nez normalni vibrace na Dcku kdyz jsem stal na svetlech a pozdeji to pri pridavani zacalo hazet... no proste pocitej, ze tyhle dily jsou hodne namahany a staci par poradnych der a muzou se poskodit pod tou vahou no.
Jinak je to parada, skvely zatah a hlavne nedochazi tomu dech. Nase je teda v Xd, takze je jeste tezsi.
btw kolik to ma najeto, vybavu atd. a pokud to neni tajemstvi, tak cena

Ma to mit 190tis km, je to z CR se serviskou. Vybava: sedacky kozeny vyhrivany (nesportovni), CD Business, xenony, M-podvozek (coz nevim jestli na nasem autodromu brat jako +), 4xel. okna, el. zrcatka, multifunkcni 3-ramenny volant (z cehoz bych mel opravdu radost protoze 4-ramenny je desnej), 17"ALU letni + 17"ALU zimni (oboje se zanovnima pneu)... Dalsi detaily nevim... Cenovka je zatim 180tis. tak uvidime zitra rano jak to bude vypadat no... Zajedu si radsi do toho BMW nechat udelat predprodejni prohlidku. Nekdo tady psal, ze to vyjde na 2200. Pokud by se na ty prohlidce zjistilo, ze je do toho potreba 50 vrazit tak jsou to skvele investovany 2200, pokud by se zjistilo, ze je vse OK tak to za ten pocit a "jistotu" stoji:)
-
- Klubové ID: 2476