Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Rostřelená e36 na předek
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
povinost je přihlásit do 10-ti dní (pokuta až 30tis Kč - sám jsem platil 500,- za přihlášení týden po termínumilius píše:cauves auto pojisti a nahlaste to mas tam lhutu nahlaseni do dvou let
Takže to pojisti a řekni že jsi boural při jízdě od prodávajícího (pokud již není na tebe odhlášené .
Pěkně jsi chytil
Ale fakt to vyznělo,jako,že mladej frajírek bez pojistky ladící rádio přehlídne stopku a udělá bouračku tak se nediv.
A ftipnej jsem byl
A stejnou muziku asi neposloucháme,páč mi bude skoro čtyřicet.
A něco málo už taky najeto mám-mega bez jediného ťuknutí a ač to bude znít skoro nepravděpodobně,nikdy jsem při ladění rádia nepřehlédnul stopku!
Ale fakt to vyznělo,jako,že mladej frajírek bez pojistky ladící rádio přehlídne stopku a udělá bouračku tak se nediv.
A ftipnej jsem byl
A stejnou muziku asi neposloucháme,páč mi bude skoro čtyřicet.
A něco málo už taky najeto mám-mega bez jediného ťuknutí a ač to bude znít skoro nepravděpodobně,nikdy jsem při ladění rádia nepřehlédnul stopku!
hmm, tak mega zase nemám, za poslední 3 roky mám asi 293 000km, což zas neni taková sláva. Já se nerozčiloval, jen mě to zrovna te%d v mý situaci nepodpořilo...
Jinak všem děkuju za rady i OT
. S tou pojišťovnouto zkusim, ale nedávám tomu moc šanci... Jó, samozřejmě je to moje chyba, i když se to všechno seběhlo v super dobu... Kdybych to rádio aspoň fakt ladil, jak to vyznělo, ale já ho jen chtěl co nejrychlej ztišit, jinak bych snad z toho kraválu dostal infarkt... Jinak nejsem samozřejmě zastíncem, že má podle mě větší přednost rádio před dopravnim značenim, to fakt ne...
Doufám, že teď nebudu potkávat na zastávkách plakáty s reklamou, že největší blb z čech je uživatel Honza325 z Bmwklubu
Díky kluci za rady!
Jinak všem děkuju za rady i OT
Doufám, že teď nebudu potkávat na zastávkách plakáty s reklamou, že největší blb z čech je uživatel Honza325 z Bmwklubu
Díky kluci za rady!
Hlavně to skus rychle pojistit třeba on-line.
Bourat můžeš i v polopřevodu,ale bez pojistky nesmíš ani pro ten benzin,protože auto bez pojistky je ze zákona nezpůsobilé k provozu.
Takže fofrem pojistit a pak řešit nehodu.Možná,nebo spíš určitě bude ještě problém,že jsi nedokončil přepis ve stanovené lhůtě 10-ti dní,ale hlavně vyřiď tu pojistku a pak přemýšlej co dál.
Bourat můžeš i v polopřevodu,ale bez pojistky nesmíš ani pro ten benzin,protože auto bez pojistky je ze zákona nezpůsobilé k provozu.
Takže fofrem pojistit a pak řešit nehodu.Možná,nebo spíš určitě bude ještě problém,že jsi nedokončil přepis ve stanovené lhůtě 10-ti dní,ale hlavně vyřiď tu pojistku a pak přemýšlej co dál.
-
Totic
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Máš SZ.. 
To skoro souhlas.. a nebo právě naopak zařadil bych ho mezi TOP 10 na tomhle fóru.. Docela mě pobavil (hlavně, že se teda nikomu nic nestalo)
Je to právě haluz, protože tady borec z Brna rozbil na podzim na předek úplně stejnou červenou e36 323i Coupe co máš ty.. Úplně konkrétně by ti poradil co to stálo, teď zase jezdí a je jako nová. Nevim co má za Nick, ale zítra ho určitě uvidím na regiu.
To skoro souhlas.. a nebo právě naopak zařadil bych ho mezi TOP 10 na tomhle fóru.. Docela mě pobavil (hlavně, že se teda nikomu nic nestalo)
Je to právě haluz, protože tady borec z Brna rozbil na podzim na předek úplně stejnou červenou e36 323i Coupe co máš ty.. Úplně konkrétně by ti poradil co to stálo, teď zase jezdí a je jako nová. Nevim co má za Nick, ale zítra ho určitě uvidím na regiu.
Já poslal e46 předkem proti svodidlům a známej mi zajel pro díly do Polska. Čelo stálo 1500kč,kapota 2000kč ledviny 1000kč a nárazník to přežil,nejdražší byly lampy,byl jsem mladej a dlbej a koupil nějaký tuningový. Takže na díly bych viděl poland
Všechno to byly použitý ale origo díly takže krásně pasovaly:)
-
MatelliE36
- Člen Klubu
- Klubové ID: 2869
bejt tebou tak bych se spis modlil aby ti neprislo od svazu pojistitelu dopis,ze si nemel od nejakyho data do ted pojisteny auto,jsou to drdy jak svine,za jeden den podle zavaznosti asi je tam rozmezi mezi 50 az 300 za den bez pojistenyho auta...
Ja kdyz kupoval svyho tak sem hned ten den udelal pojistku na mesic abychs tim mohl odjet a hned jak sem si udelal pojistku na dobu neurcitou tak mi prisel dopis,ze sem prej nemel pojisteni auto od ty doby co sem ho koupil do doby nez sem udelal pojistku na dobu neurcitou!!!!Musel sem to dokladat pak ze sem ji mel....Chteli po me asi 2000 tehdy....