majitele znam taky, jestli veris, ze to chytlo samo, narid si budikaTMC píše:kamarádovi se stalo tohle, po všech vyšetřováních se prokázalo, že se skutečně i X5 samovznítila po asi 2 dnech v garáži..
http://hzslk.cz/289.1676-pri-pozaru-sho ... lionu.html
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Vyhořelá 330d - samovolné vznícení u motoru
“Ability is what you're capable of doing.”

- 
				FrankDrebin

Ja teda zadny fotky nevidim - to je nejaky "spesl" nastaveni, ze ty fotky vidi jen nekdo 

A co vsichni s tim Vegas mate? Mne to prijde jako jedno z nejhnusnejsich mest, ve kterym jsem kdy byl

Jinak z laickeho hlediska mi prijde, ze udrzovany 8 let stary auto Ti samo jen tak od sebe nechytne, spis bych to videl na typickyho ceskyho zavistivyho zm*da

A co vsichni s tim Vegas mate? Mne to prijde jako jedno z nejhnusnejsich mest, ve kterym jsem kdy byl
Jinak z laickeho hlediska mi prijde, ze udrzovany 8 let stary auto Ti samo jen tak od sebe nechytne, spis bych to videl na typickyho ceskyho zavistivyho zm*da
- 
				FrankDrebin

Taky si myslím že tam samo nemá co chytit, a nejvíc to asi hořelo v té pravé ledvince podle toho jak je tam prasklá ta příčka. Nesnáším český kurvy, který šahaj na cizí věci. Mě okradli z E36 M3 boční lišty za bílého dne na hlavní silnici ve městě, stál jsem tam 4 hodiny co jsem byl na koupališti. A jednou jsem nemohl spat a před barákem někdo šel, vykoukl jsem z okna a bavlili se když mi obechcávali kolo u auta, měli jen štěstí že jsem byl nahej a než jsem se oblíkl, tak už byli pryč.

- 
				CBR1000F
 - Klubové ID: 2649
 - Kontaktovat uživatele:

To se mi zdá skoro zavádějící. Jaké zvýšené tření? A že by to vedlo k zapálení? No nevím. Zdření možná s následým vystřelením pojistky, či vybití baterky, ale tohle? Bylo to servisované a žádný šrot samodoma.dusan píše:Dostal som sa k informácii,kedy sa vznietilo 330d samovolne.Príčinou bola regulačná jednotka vetráku chladiča.Sama sa spustila pri zaparkovanom aute a pri zvýšenom trení začala horieť.
- 
				Ondreas
 - Klubové ID: 1837
 - Kontaktovat uživatele:

.... Koupeno... 

... jen pro vaši informaci, vozidlo se podle mého názoru opravdu samo vznítilo..... na tlačný ventilátor má tento vůz 50A pojistku která se jen tak nespálí. A při opravě jsem si povšiml evidentního místa vznícení, které bylo v místě jednotky tlačného ventiláru...
Ta jednotka není nic jiného než 2 předřadné odpory (jeden pro rychlost při zapnuté klimě a druhý pro plnou rychlost pro dochlazení motoru)
Do této jednotky je přivedeno permanentně +12V a připíná se zde pouze zem..
Pravděpodobně do té jednotky nateklo, došlo ke zkratu a následnému vznícení....

... jen pro vaši informaci, vozidlo se podle mého názoru opravdu samo vznítilo..... na tlačný ventilátor má tento vůz 50A pojistku která se jen tak nespálí. A při opravě jsem si povšiml evidentního místa vznícení, které bylo v místě jednotky tlačného ventiláru...
Ta jednotka není nic jiného než 2 předřadné odpory (jeden pro rychlost při zapnuté klimě a druhý pro plnou rychlost pro dochlazení motoru)
Do této jednotky je přivedeno permanentně +12V a připíná se zde pouze zem..
Pravděpodobně do té jednotky nateklo, došlo ke zkratu a následnému vznícení....