chci se zeptat jestli někdo nemá komp.el.schéma na E36 2,5 tds rok 98 popřípadě nějaké podobnější..Našel jsem tu nějaké odkazy ale většinou už to nefunguje....
Přeložit - no leda by sis to vytiskl a přivezl mi to, pak ti to ochotně přeložím na půl, na čtvrt... zkrátka dle libosti. To vše samozřejmě na počkání a zdarma
Přeložit - no leda by sis to vytiskl a přivezl mi to, pak ti to ochotně přeložím na půl, na čtvrt... zkrátka dle libosti. To vše samozřejmě na počkání a zdarma
Fx píše:No spíš řekni, co tam potřebuješ najít, zkusím tě navést
Hledal jsem napojení tempomatu-je to sice na BMW SK foru popsaný s natažením dvojlinky ale já to mám už z výroby jen jsem nevěděl kde to je ukončené..Když zjistíš že se to menuje CRUISE CONTROL tak je to sranda Na autě jsem ještě nekoukal ale v schématu je to asi ukončené ve svorkovnici pod volantem X72 hnědý a zelený drát-myslím že tam napíchám konektory od páčky a bude to makat-zbytek zapojenej podle toho schéma mám-od ŘJ..Nevím teda jakou objednat páčku,podle ETK na můj typ tam zrovna není ale asi bude stejná z jiného TDS s dvouma kablama..Co bude ale horší potřebuju najít SERVOPOHON ŘÍDÍCÍ TYČE U VSTŘ.ČERPADLA-jsou to tuším dva dráty od zásuvky čerpadla tuším do ŘJ motoru-pořád mi diag.píše závadu a vypadá to že je někde kábl KO...Jestli se nudíš dej se do toho a překládej