Ahoj tak jsem už asi přišel na ten problém s tím cukáním je to zřejmě váha... bylo mi doporučeno abych zkusil ušetřit a nez koupit novou tak ji předtím zkusit vyčistit ..ale bojím se, že vatovou tyčinko do uší bych ji mohl poškodit..tak prosím čím ji mám vyčistit?benzín nebo tech.benzín? a jak ?? neukamenujte mě za to, že jsem nenašel tento thread nikde. a zalozil tento.
Normálně ji vyndej ven, sundej sítka s obroučkami, co je drží z obou stran a vyčisti to klidně těma tičinkama do uší, lepší jsou polštářky na odlíčení. Na samotní drátek s tyčinkou doporučuji štěteček + Kontaktol...a bude jako nová...
když ji budeš mít ven, tak zkontroluj vlnovec, tu pryžovou hadici za váhou, jestli není někde děravá u těch dvou vstupů pro hadičky.
Nehledej v tom vědu, vyčisti všechno. Sítka, obroučky, plast uvnitř, a tím kontaktolem vem jak tu tyčinku, tak to vynutí...prostě ad je to vevnitř zas jak nový, pokud možno co nejčistější
čištění je tu na nic,
vyzkoušej jestli je ta klapka pohyblivá, případně se dá proměřit její el. funkčnost
(cukání ale váha pravděpodobně způsobovat nebude)