trochu obnovim tema ale s trošku jinym problemem
krom toho že se odlepujou ty čalouněný vnitřky tapecáku tak se mi odlepuje v ty prohlubni i to čalounění tak bych potřeboval poradit jak to čalounění (tu látku) opatrně odlepit a pak čim to slepit
To me se behem tydne odlepil uz skoro celej strop!A co vim tak stropnice jde ven s auta jak po masle co..Muze mi nekdo poradit,nejaky lepidlo ve spreji,jestli vubec existuje?
Alexru píše:To me se behem tydne odlepil uz skoro celej strop!A co vim tak stropnice jde ven s auta jak po masle co..Muze mi nekdo poradit,nejaky lepidlo ve spreji,jestli vubec existuje?
Ahoj, řešil jsem stejnej problém. Já jsem použil lepidlo Mamut výrobek firmy Den Braven, jde koupit například v OBI nebo Globusu apod... Přilepí jakýkoliv materiály a už nikdy to neodlepíš hlavní výhoda je že je tuhý a po přilepení není tak pružný a netrhá se jako silikon.
Presne tak..lep na okna od retechu zalepi aj to, co nechces A ty nedockavec s odlepenym stres. tapacirom...retech vyraba aj lepidlo v spreji s ktorym to prilepis najlepsejsie