Je to na 5 minut i s cigárem. Vycvakneš blinkr, ten je na takové odpružené pacce ke světlu, nejlíp zeshora tu packu zmáčknout - bacha - rádo to praská. Potom 4 šrouby, dva nahoře a dva dole na světle a je to venku.
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
tak dej vědět jak to dopadlo,taky je chci ale co jsem četl tak práce nic moc..Ty plastové štelováky fakt praskaj-taky jsem je dojeb.... Pozítří jedu do BMW tak se zeptám co stojej,tak hodně štěstí v montáži....
tak jsem to ani nezkoušel,neb jsem ani nesundal ten blinkr(snad tam byl přilepenej nebo fakt nevim).A ještě k těm dvoum šroubkům nahoře a dvoum dole(ty dva dole jsem vůbec neviděl)ty jsou pod tou lištičkou od masky?
voza píše:tak jsem to ani nezkoušel,neb jsem ani nesundal ten blinkr(snad tam byl přilepenej nebo fakt nevim).A ještě k těm dvoum šroubkům nahoře a dvoum dole(ty dva dole jsem vůbec neviděl)ty jsou pod tou lištičkou od masky?
K blinkru se dostaneš. Ta packa je mezi chladičovkou a blatníkem, mezera je mezi předkem auta a chladičovkou. Posviť si tam a uvidíš.
Šrouby nahoře jsou vidět a dole jsou ve směru shora dolů, osmička šestihran tuším. Jeden je v místech, kam saháč kvůli vyndání blinkru. Druhý mezi světlem a "prostředkem" masky.
Fx píše:http://www.unofficialbmw.com/e36/electrical/e36_removing_headlights.html
pane Fx, váš poslední příspěvek byl 21.dubna.. takže by se dalo říct vítej zpátky a taky "pevný zdraví do nového ro(c)ku!"
Zajímalo by mě teď jestli pojede Dolej-olej.cz? Potažmo když budu rozdělávat přední světlo, tak s AE kroužkama bych tam rád nasadil i bi-xenon čočku. Jde mě o to, jestli se tam vleze za vnitřní kulatý sklo, (který přehodím z ZKW H1) a pujde to zaklapnout?