ahojte mam 318 is a dostal somm sa k lacnemu motoru M30B35 chcel by som ho do mojho auta nainstalovat je mi jasne ze tam budem musiet viacero veci prerobit ak mate neake skusenosti poprosim vas napiste mi bud tu alebo sz dakujem
ano viacmenenj je to preto zetento motor mam a poznam ho tym padom nemusim investovat az tak vela a ide o to ze sa len chcem vozit necakam neaky extrem.a myslim ze kopec ludi tento motor dava do E30 tak preco nie do E36 a ide hlavne o to ze sa mi neoplati zhanat nieco ine ked tento je po go
promin ale ten motor je vhodnej tak do generace max e30 nikoli do E36 , muj kamos ma v E36 3.6 z M5 e34 a zastavba toho motoru byla celkem narocna vykasli se na to
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
hlasuju taky pro to, ze je to vopruz, vetsi, nez si dokazes predstavit. ojebať takúto robotu. je to presne to samy, jako tam ladovat vyse zminenej S38 z M5 E34. je to skoro stejnej motor (myslim to jenom obrazne, ne ze me za to sežerete), rozhodne se mi zda jako snadnejsi do toho ladovat "padesatkovy" motory, i kdyby staly penize. M30 po generalce prodej nakymu "třícařovi".
me bavi, ze vymeny motoru za vykonnejsi se resi zasadne na 3er foru
v kazdem pripade-pokud bych mel volnou garaz, kde si muzu skladat hobby auto na vikendy, mozna bych neco podobneho zkousel. jinak je to uplna blbost. resp sezen si e30 s peknou kastli a ko motorem a postav si hracku