Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Lambda sonda
-
kubikula420
- Kontaktovat uživatele:
-
kubikula420
- Kontaktovat uživatele:
-
kubikula420
- Kontaktovat uživatele:
tady je odkaz kde to tak nejak resim http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=85057
-
Petinek
- Klubové ID: 2628
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem si to přečetl. Je zajímavý,že diagnostika nic neukazuje. Jestli to spíš neni jenom v tvý hlavě ? Měl jsem 1.8 iso a taky jsem měl den kdy sem si myslel,že to jede dobře a den kdy mi přišlo,že je to líný. Vem si, že na tak těžký auto je ten motor slabej a po těch letech co slouží už nebude mít takovej výkon jako když bylo vyrobeno. Jinak nvm jak poradit. Spíš asi všechno pořádně pročistit vyměnit takový ty základní věci: svíčky, filtry...
Lambdu, váhu a takový věci by ti ve většině připadech diagnostika ukázala...
Lambdu, váhu a takový věci by ti ve většině připadech diagnostika ukázala...
-
Kami1
- Klubové ID: 2167
podle všeho, co jsi o tom napsal, bych tipoval na časování motoru,
tzn. rozvody nebo čidla, rozvody se mohou vyloučit (dělalo by to furt, ale .......šrouby......),
tak zbývají čidla, v podstatě je v tomto cokoliv kromě váhy a čidla klikovky nepodstatný...
(u špatný váhy by to nedělalo kravál)
základ je diag.
tzn. rozvody nebo čidla, rozvody se mohou vyloučit (dělalo by to furt, ale .......šrouby......),
tak zbývají čidla, v podstatě je v tomto cokoliv kromě váhy a čidla klikovky nepodstatný...
(u špatný váhy by to nedělalo kravál)
základ je diag.
-
kubikula420
- Kontaktovat uživatele:
-
kubikula420
- Kontaktovat uživatele:
-
jarin36
- Klubové ID: 2213
Pridam jednu zkusenost. Kazdy rika ze je zaklad diagnostika, s tim urcite souhlasim ale davej bacha u koho ji delas. Byl jsem nedavno u jednoho nejmenovanyho servismana, mel jsem problem s ekonomerem na kterem houpala rucicka a auto nejelo jak ma. Rekl mi auto je v poradku a ze nic nenasel, ja sem mel podezreni na lambdu takze sem mu koukal pod ruce, takze sem si nemohl nevsimnout jake hodnoty se na lambde stridaji a to ve stejnem tempu jako houpal ekonomer. Zaplatil sem 3 kila s tim, ze mi tvrdil ze jsou vsechny hodnoty v norme. Jel sem teda domu, lambdu odpojil a ekonomer prestal houpat. Objednal jsem novou a je po problemu 
-
kubikula420
- Kontaktovat uživatele:
dneska sem zas jezdil a auto jezdi uplne v pohode jak je odpojena. Tak ji fakt zkusim pripojit zda se to obejvi pokud ano ta tam pude nova pokud ne tak na to kaslu a necham ji tam.Ona by mela jit nejak promerit ale to nevim jak se dela hlavne nevim jakym kabelem de signal vim snad jen to ze ty dva bile jsou vyhrivani