Ta lamda je dobrej napad protoze je pravda ze auto ma celkem velkou spotrebu 11,9L na 100Km a to bylo v lete sice po meste ale i tak se mi to zda docela dost
jestli si si 100% jistí, že odpojení baterky mu pomáha, tka si to podlož důkazama...měření z brzdy před a po, diagnostika před a po.....Hlavně si nenapsal, kdy ti to začalo dělat, co si s autem udělal, že to začalo
Jo tak to nevim od kdy to dela spozoroval sem to asi tak pred pul rokem jinak dneska jsem byl jezdit a lita to paradne. Hlavne to nerve a jede krasne a tahne, jsem zvedavej kdy to zas prestane ono jako pojede dobre ale motor bude mnohem hlucnejsi a nepotahne to az tak dobre.Ale je pravda ze jednou mozna vickrat sem normalne jel zastavil na semafor a po rozjeti to jelo tak jak kdyz tedkon odpojim baterku. A odpojeni batreky tomu na 100% pomuze
nerikal jsi, ze to nema vyfuk? jestli ho nekde doma mas, nebo mas moznost si pujcit, tak to vyzkousej s nim.. sice rikas, ze by to nasvedcovalo dlouhodobym zavadam, ale podle me baterka fakt neni reseni.. skoro se az priklanim, ze te tvoje RJ nema moc v lasce..
Vejfuk to ma:D kat to nema uz kdyz sem ho koupil tak byl vymlacenej tak tam sla jen roura ale kdyby to tim bylo tak by problim pretrvaval a ne ze po urcitejch km by se teprve ukazal
Nevite jak zmerit zda ta lambdasonda co tam mam funguje? Jake ma ukazovat hodnoty?A na jake draty pripojit ? Jo jeste jsem dneska koukal na ridici jednotku a nasel sem tam jeden rozpojenej drat je na nem normlani konektor jenom proste neni spojenej myslim ze takovej svetle zelenej nevite o co se jedna?
mohla by mít, protože lambda dává signály přes řídící jednotku, jak bohatou směs do válců pošlea jestli je špatné čerpadlo tak nemusí dodávat takové množství jako je třeba né?