Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
křidélko E36 touring
chlapi,chci se zeptat jestli někdo z vás neví zda se dá sehnat nějaký křídlo na touring E36,nějaká malá stříška která protáhne střechu.pokud víte napište mi pls.odkaz kde a za kolik se toto dá sehnat.nebo se to musí udělat jen na zakázku.
hledal sem na ruzných tuning webech a sou tam jen na coupe a sedan.
díky
hledal sem na ruzných tuning webech a sou tam jen na coupe a sedan.
díky
Nebo taky tady..Když budeš pátrat třeba v sekci Tuning tak se tam o ní píše!Origo tam tuším píšou 6 000 a dokonce i 9 000kč!Taky po ní prahnu ale téhle neorigo se bojím-asi bych nejdřív osobně vyzkoušel jak sedí na autě-někdy je to divočina a nespraví to ani několik cm lepidla..Nekupoval jsem zrovna tuhle ale na jiné auto a prodejce jí bez problémů vzal zpět protože to fakt nešlo
Možná ale tahle pásne,už je to pár let co jsem to řešil.Kdyžtak písni jestli jsi jí nabral a jak to pásne-jdu do ní určo taky....Doufám že jsem tě neodradil ale poradil-myslím že rozumný obchodník jí kdyžtak vezme zpět
http://www.reviloshop.cz/store/goods_ST ... uring.html

Před měsícem sem lepil co je na odkaze ze spoilercentra a nechal si k tomu poslat este to lepidlo. Moc mi nepasovalo a 4krát sem ho nahřejval horkovzdušnou pistolí protože odstávali rohy. Lepidlo vyšlo jen tak tak a ne všude se mi ho povedlo vytlačit takže škvírky kde se drží voda budu muset eště něčim zamáznout. Na vytuhnutí sem to pořádně přitáhnul v rozích, hodil do laku s celejma dveřma a ted to vypadá celkem slibně... Nedoporučoval bych to ale tvářet při větší vůli protože ten laminát neni moc tlustej a ve většim ohybu by se asi asi zhroutil.
A máš nějaké foto? zajímalo by mě jak to vypadá z boku.chroust píše:Před měsícem sem lepil co je na odkaze ze spoilercentra a nechal si k tomu poslat este to lepidlo. Moc mi nepasovalo a 4krát sem ho nahřejval horkovzdušnou pistolí protože odstávali rohy. Lepidlo vyšlo jen tak tak a ne všude se mi ho povedlo vytlačit takže škvírky kde se drží voda budu muset eště něčim zamáznout. Na vytuhnutí sem to pořádně přitáhnul v rozích, hodil do laku s celejma dveřma a ted to vypadá celkem slibně... Nedoporučoval bych to ale tvářet při větší vůli protože ten laminát neni moc tlustej a ve většim ohybu by se asi asi zhroutil.
taky sem kdysy řešil problém s nesedícím křídlem na svým megane coupe a tam dosedací plocha nehrála o cca 1,5cm, ale jsme češi a mi si poradíme, ne??