Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
rozežrání laku ( pták nebo kyselina)
Je možný aby mi ptačí hovno rozežralo lak, až na základ? Každej den auto ometám od sněhu, takže jsem ho tam rozhodně nenechal nijak dlouho. Všiml jsem si toho večer. Tak jsem to čistil sněhem a nešlo to. Druhej den jsem už měl lak rozežranej až na základovku. Mohlo to být rozežraný i tu noc, ale byla tam, tak jsem na to neviděl.
Plocha je to poměrně velká, jak dvě dlaně. Takže mi už dva lidi řekli, že to pták nebude. Ale, že mě někdo polil kapotu kyselinou. Takový jednání nedokážu pochopit, takže je možny aby to ptačí hovno vyžralo tak rychle?
chudák moje Z3 teď vypadá pěkně blbě se skvrnou na přední kapotě. Nemáte někdo kontakt na dobryho lakýrníka v Brně? Zrovna teď nejsem při penězích.
Plocha je to poměrně velká, jak dvě dlaně. Takže mi už dva lidi řekli, že to pták nebude. Ale, že mě někdo polil kapotu kyselinou. Takový jednání nedokážu pochopit, takže je možny aby to ptačí hovno vyžralo tak rychle?
chudák moje Z3 teď vypadá pěkně blbě se skvrnou na přední kapotě. Nemáte někdo kontakt na dobryho lakýrníka v Brně? Zrovna teď nejsem při penězích.
-
kupodivu brzdovka mi nikdy na bmw nic neudelala ... asi starim uz tak odolnej lak a neni to š120... i kyselinu solnou sem zkousel a nic... to spis odstranovac laku nebo nejaka jina zmrdarna... kazdopadne zmrdarna nejvetsi... hovno neudela na bmw nic... mel sem je na odstavene sedme pod lampou nalepene 2 mesice auto zesrany jak jetel a nic...
Udělal jsem pro Vás nějakou fotku. Je tam trošku sněhu, toho si nevšímejte. (sníh je to bílý
) Je na ní vidět jak je to festovně sloupaný.
Jinak jsem už se Zavem předběžně domluvenej, že mi to stříkne. Akorát se bojím, abych to po opravě neměl znova. Se snad pojistim proti vandalismu. Bohužel jsem nenašel pojišťovnu, která by pojišťovala jen proti vandalismu. S havarijním je to tak na 10Kkč. to je děsny
Nevím jak sem fotku přidat, V náhledu ji mám, po odeslání se už nezobrazí, a při úpravě tam zase je. Tak to dávám na jinej server

Jinak jsem už se Zavem předběžně domluvenej, že mi to stříkne. Akorát se bojím, abych to po opravě neměl znova. Se snad pojistim proti vandalismu. Bohužel jsem nenašel pojišťovnu, která by pojišťovala jen proti vandalismu. S havarijním je to tak na 10Kkč. to je děsny
Nevím jak sem fotku přidat, V náhledu ji mám, po odeslání se už nezobrazí, a při úpravě tam zase je. Tak to dávám na jinej server

- Přílohy
-
- Takový jsou dneska lidi
- ABCD0006a.jpg (192.22 KiB) Zobrazeno 1368 x