Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Na co si dát bacha při koupi e46?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
greg

#1 Příspěvek od greg »

Zdravim všechny. Asi to tu už bylo ale hodilo by se mi pár dobrých rad na co si dát při koupi e46 320D pozor, cena by se mela pohybovat kolem 150 000,vim že to je na peknej kousek málo,ale snad by neco sehnat slo..ted mam e36 a jsem nad miru spokojenej,tak bych rád presedlal do novejšího..předem diky za rady..
ROBi
Klubové ID: 2116
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od ROBi »

Dobrá rada na začátek -> HLEDAT.
patriot
Klubové ID: 1556
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od patriot »

greg píše:Zdravim všechny. Asi to tu už bylo ale hodilo by se mi pár dobrých rad na co si dát při koupi e46 320D pozor, cena by se mela pohybovat kolem 150 000,vim že to je na peknej kousek málo,ale snad by neco sehnat slo..ted mam e36 a jsem nad miru spokojenej,tak bych rád presedlal do novejšího..předem diky za rady..
Mi to ukázalo 42 výsledků, stačí jen hledat... např. :wink:

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... oup%EC+e46
davcer

#4 Příspěvek od davcer »

ahoj, neber moji odpoved dogmaticky, ale mam kamarada co taky chce jit do 320d a tak jsme hledali (ja mam 330i e46) a presto ze jsem zastancem vyssi kubatury, nechal jsem ho a nenutil do silnejsiho, kazdeho volba. Ale podle faktu o spotrebe, cen na trhu uz dneska on sam chce 330d. Cena se da nejit podobne - samo trochu drazsi, spotreba obdobna - opravdu. Jen povinne je trochu drazsi, ale ten pozitek z jizdy je uplne ale uplne nekde jinde. Doporucuji se project v 330d a pak se i podivat na spotrebu. Budes velice prekvapen, a budes si to fakt uzivat. Tot muj nazor, ale nikomu netlacim. Sam jezdim s tou 330i dlouhodobe za 9,2 litru/100 km.
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od ROBi »

Já myslím, že to vyšší povinné ručení je to nejmenší. Když si už člověk kupuje takové auto, tak s tím musí počítat a myslím, že za celý rok o "pár stovek" víc je fakt nic, oproti tomu, jaký je mezu těmi auty rozdíl.
greg

#6 Příspěvek od greg »

no ručení řešit nehodlám,jde mi spis o rady majitelú na co si dat bacha,je jasny že každej kus je jinak ježdenej ale jestli jsou nejaky známy a casty závady kterybez znalosti toho modelu nepoznam a pak me vyjdou draze, neco ve smyslu jak jsou na to turba,cerpadla,vstřiky...ptam se asi blbe třeba me někdo pochopi :D
greg

#7 Příspěvek od greg »

ROBi píše:Já myslím, že to vyšší povinné ručení je to nejmenší. Když si už člověk kupuje takové auto, tak s tím musí počítat a myslím, že za celý rok o "pár stovek" víc je fakt nic, oproti tomu, jaký je mezu těmi auty rozdíl.
koukam že mas 323Ci..moch bys mě řist naky zkusenosti??spotřeba(necekam 6l ted jezdim za 8,5-10),závady, a celkovej názor..diky..
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od ROBi »

Názor mám takový, že za ty peníze, co jsem vložil do koupi auta jsem si nemohl vybrat lépe. Spotřeba je myslím taky supr, za posledních 5000 km mi tam svítí 8,7 l/100 km a podotýkám, že jde o automat. Auto mám třičtvrtě roku a zatím nebylo potřeba investovat skoro nic. Až teď se začla ozývat hardy spojka a musím vyměnit termostat - dlouho se zahřívá. Beru to jako spotřební věci, takže to neberu jako nějaký vady na kráse. Jinak jen měním olej a jezdím. Odkázal bych tě do topicu o mém autě v klubové sekci, ale tam se bohužel nedostaneš, jelikož jsi neplatící člen.
Odpovědět