Zajímalo by mě jestli bych tu svornou vložku mohl přendat do E36 Coupe 2,5i 141 kw.......Je mi jasné, že poměr diferáku je jiný, abych pak neměl maximálku už ve 150.
Díky za rady.

paca píše:Tak jestli tam jde nebo nejde benzín a jestli svíčka háže nebo neháže jiskru zjistíš sám na ulici. Pak potom člověk řeší jestli je to něco s elektrikou nebo s přívodem benzínu. To tam máte teda "dobré mechaniky"
xSAFA píše:Pravda je ta, že Golf III je auto na údržbu o mnoho jednodušší a hlavně levnější jak e36. Hold je tam poměrně primitivní podvozek, jednoduchej motor (měl jsem 1.8 AAM) a aji té elektriky je tam polovina. Na druhou stranu svezení v e36 je někde úplně jinde a šestiválec od BMW je dle mého o mnoho spolehlivější jak vylítaný GTI, který se taky hodně rádo sere a stav těch aut v ČR je zrovna tak žalostnej jako starý e36ky. E36ka není dle mého auto, které by potřebovalo kdoví jak odborný servis a běžné opravy na něm zvládne každý slušný servis. Vždyť kolik zdejších klubáků si e36ky servisuje z 90ti % svépomocí? Jo co se týče servisu motorů a odbornější práce, už je potřeba volit mechanika, který o tom něco ví, ale tak to platí všeobecně u každého "lepšího" auta a ani to GTI by ti nemuseli opravit v případě problému s motorem na každým rohu... Sám jsem měl i GII GTI KR a vím co to bylo sehnat někoho kdo ten motor znal. Být tebou raději seženu pořádný servis a vyřeším závadu, než zahazovat flintu do žita. Někdo jezdí za dobrým mechanikem i 50km, hold servisů je jak hub po dešti, ale né každý nabídne kvalitu a odbornost za rozumné peníze. Takže hlavu vzhůru
moulis píše:díky moc za rady, ale jak to vypadá, tak opustím značku BMW aspon do té doby než našetřím na nějaký novější.![]()
Takže zřejmě moje blízká budoucnost bude Golf MK3 GTI....