Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

325 TDS podpalenej ventil

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Kuhnak

#1 Příspěvek od Kuhnak »

Tak vcera sem se na*ral........po tydnu,co auto delalo zajimavy zvuky,ktery jsem prisuzoval ucpanymu vstriku najednou jedeme jen na 5 valcu,kourime do vyfuku a auto jede,jak skodovka,otacky kolisaji a cely auto se trepe...takze me ted pred vanocama cekaji paradni vydaje.....borec od kteryho jsem to pred 3ma tydnama kupoval se dusoval,ze je motor absolutne ok....po tydnu se ale objevil zajimavej zvoucek a ten me uz neopustil :D borec mi udajne na opravu neda ani korunu,takze me ceka litani,znalecky posudky a soud ....parada. :evil:
bibikuba

#2 Příspěvek od bibikuba »

A běží Ti to na 5 válců pořád nebo motor běží normálně a občas se zdá že neběží na všechny válce??
Kuhnak

#3 Příspěvek od Kuhnak »

zda se mi,ze to jede porad na 5.....kouri do vyfuku a kolisaji otacky...cely auto se trepe...samozrejme nejede,jak by melo.
Looser

#4 Příspěvek od Looser »

nemužeš nějak slovně napodobit ten zvuk ? :lol: ..Ne fakt,docela by mě to zajímalo
Kuhnak

#5 Příspěvek od Kuhnak »

:lol:

Zaclo to jakoby uchazeni komprese z horni casti motoru....jak kdyby byl treba netesnej vstrik,proste kratkej sykavej zvuk......ten se potom zacal ozyvat i z vyfuku,kde spis pripominal klepani.Myslel jsem,ze jde o zanesenej vstrik,tak jsem do nafty nalil aditivum na cisteni vstriku,coz kupodivu po ujeti 130ti kilometru "pomohlo" tak,ze zvuk se vytratil z vyfuku ....ale z motorove casti sel slyset dal...i kdyz min...ale sel....no a dva dny na to zacalo bejt bukakke :D :lol: jak jsem psal...jel jsem svizneji,to asi byla pricina toho,ze se to doku*vilo uplne...behem 15ti kilometru. tenhle tyden to cely rozdelam..nic jinyho mi nezbyva...jen me trosku sere,ze auto mam 3 tydnu...a kdyz jsem volal ex majiteli,tak mi rekl,ze na opravu nic neprispeje....pritom jsem koupil auto s evidentne skrytou vadou,tak zase opletacky na dlouho....udelat znaleckej posudek a k soudu.nehodlam vyhodit do vzduchu 15,000 aspon pulku at prispeje :D
Odpovědět