Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Rozšíření TP...
Nevím jestli to můžu hodit sem nebo můj příspěvek patří jinam no snad mě nesežerete.. Potřebuji poradit ohledně pneu/disků: V TP mám pouze 6J 185/65 a 205/60 88 H dá se nějak rozšířit TP i na jiné druhy? (E36/coupe) Protože těhle koleček moc není a když jsou tak žádnou velkou parádu s tím neudělám... Díky všem
-
elgroso
- Klubové ID: 2462
Zdravíčko, no každý to řeší asi po svém..
Máš možnost jít cestou rozšíření zápisu kol na tvé auto prostřednictvím oficiálního zastoupení BMW Česká republika - přes homologačního technika.
Nebo je možnost, že ti v BMW vypíšou kola co máš na své auto schválené.. mám z doslechu, nevím zda to tak funguje..
Nebo někdo to řeší různými dostupnými materiály - návody, knížkami pro obsluhu vozů atd. ale tady bych tomu moc nadějí nedával.
Záleží taky co každý dopravní odbor..
Já šel cestou homologačního technika, napsal jsem mu co chci, on mi to potvrdil a s papírem mi to bez problémů zapsali. Určitě však existuje i jednodušší cesta..
Tak hodně štěstí!
Máš možnost jít cestou rozšíření zápisu kol na tvé auto prostřednictvím oficiálního zastoupení BMW Česká republika - přes homologačního technika.
Nebo je možnost, že ti v BMW vypíšou kola co máš na své auto schválené.. mám z doslechu, nevím zda to tak funguje..
Nebo někdo to řeší různými dostupnými materiály - návody, knížkami pro obsluhu vozů atd. ale tady bych tomu moc nadějí nedával.
Záleží taky co každý dopravní odbor..
Já šel cestou homologačního technika, napsal jsem mu co chci, on mi to potvrdil a s papírem mi to bez problémů zapsali. Určitě však existuje i jednodušší cesta..
Pokud chceš zapsat nějakej normální rozměr a ne žádnou brutalitu, obvykle jim stačí návod k použití. Pokud nemáš originál v ČJ, můžou (ale nemusí) chtít překlad.
Pokud chceš nějaká kola typu 18" a výš nebo narazíš na ultrakokota, potřebuješ papír od p. Stehlíka, kterej stojí dneska kolem litru. Pak už to zapsat musí.
Jo, a zapsání každého rozměru se platí, je to tuším do 50,- za jeden rozměr do TP
Pokud chceš nějaká kola typu 18" a výš nebo narazíš na ultrakokota, potřebuješ papír od p. Stehlíka, kterej stojí dneska kolem litru. Pak už to zapsat musí.
Jo, a zapsání každého rozměru se platí, je to tuším do 50,- za jeden rozměr do TP
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...