Chtěl bych dát muziku v autě e46 do původního stavu, tudíž demontovat zesilovač Pioneer a basák Magnat atd.
Na druhou stranu preferuji nejjednodušší cestu...tzn nechat neorigo tlusté kabely pod kobercem.
Co vše musím odpojit, aby kabely nebyly "živé"? Stačí jen odpojit věci v kufru nebo musím vytahovat i rádio? Vede tam 6 tlustých a jedna dvojlinka
Díky
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
demontáž neorigo hudby
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
Asi jo ... mám tam 16:9, kterou jsem ještě nevytahoval, takže prvně nastuduju a pak se do toho pustím.bergos píše:já bych radši koukl i za rádio, ať jsou kabely "mrtvé". rádio máš během minuty venku, vycvakneš lišty a rádio drží na dvou šroubkách.
Má smysl tam nechat zesilovač a jen vyhodit ten basák (akorát zabírá místo a štve mě když zapnu radio tak to bouchne (jak se nabudí)?
Pokud máš 16:9 tak ti vyndání je k ničemu.Tam žádné výstupy na repro nejsou.Je to jen ovládací panel.Huska píše:Asi jo ... mám tam 16:9, kterou jsem ještě nevytahoval, takže prvně nastuduju a pak se do toho pustím.bergos píše:já bych radši koukl i za rádio, ať jsou kabely "mrtvé". rádio máš během minuty venku, vycvakneš lišty a rádio drží na dvou šroubkách.
Má smysl tam nechat zesilovač a jen vyhodit ten basák (akorát zabírá místo a štve mě když zapnu radio tak to bouchne (jak se nabudí)?