Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW E46 320d předface - pár dotazů
-
StepanMatl
- Klubové ID: 2455
-
StepanMatl
-
StepanMatl
-
StepanMatl
-
StepanMatl
-
StepanMatl
Noták lidi, ozvěte se někdo 
Zpozoroval jsem pár dalších věcí:
1) Po startu občas zhasne kontrolka mazání později - někdy za vteřinu, někdy za tři.
2) Teploměr občas vyjede pomalu doprostřed až po nastartování a rozjetí se.
3) Při zatáčení doprava se ozývá od pravého předního kola jakoby drnčení plechu, může to být kryt brzdového kotouče?
1) Po startu občas zhasne kontrolka mazání později - někdy za vteřinu, někdy za tři.
3) Při zatáčení doprava se ozývá od pravého předního kola jakoby drnčení plechu, může to být kryt brzdového kotouče?
-
MattyX
- Moderátor
- Klubové ID: 1778
- Kontaktovat uživatele:
njn už je zimaStepanMatl píše:1) Po startu občas zhasne kontrolka mazání později - někdy za vteřinu, někdy za tři.
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
-
Crazy
- Kontaktovat uživatele:
StepanMatl píše:Noták lidi, ozvěte se někdo
http://www.e46.bmwklub.cz tam ti pomužou vic
-
StepanMatl
Zakládat nový téma se mi nechce... 
Jinak jsem rozebral dveře a zjistil jsem, že tam motorek stahování vůbec není a že okno je podepřený kusem dřeva - nemáte někdo na prodej motorek?
Další poznatek - po chcípnutí občas zůstane svítit hladina oleje (žlutá olejnička), co to znamená?
Je tu nějakej šikovnej svářeč plastů? Mám vypadlou část lišty v předním nárazníku, vypadá to, že už byla jednou spravovaná, nebo se mám na sváření vyprdnout a přilepit to natvrdo chemoprenem?
Potom bych potřeboval pár těch cuplíků, co na nich drží tapec dveří, asi tak 6, máte někdo? A ještě jeden cuplík, na kterém drží venkovní lišty dveří - takovej ten bílej hajzlík
Jinak auto bylo zkouknuto Snejkem a docela se mu líbilo, což mě těší
Potom bych potřeboval někoho, kdo by mi rozleštil levé zadní světlo - pravé vypadá, že má měněné plexisklo a tak to s levým dost kontrastuje.
Jinak jsem rozebral dveře a zjistil jsem, že tam motorek stahování vůbec není a že okno je podepřený kusem dřeva - nemáte někdo na prodej motorek?
Další poznatek - po chcípnutí občas zůstane svítit hladina oleje (žlutá olejnička), co to znamená?
Je tu nějakej šikovnej svářeč plastů? Mám vypadlou část lišty v předním nárazníku, vypadá to, že už byla jednou spravovaná, nebo se mám na sváření vyprdnout a přilepit to natvrdo chemoprenem?
Potom bych potřeboval pár těch cuplíků, co na nich drží tapec dveří, asi tak 6, máte někdo? A ještě jeden cuplík, na kterém drží venkovní lišty dveří - takovej ten bílej hajzlík
Jinak auto bylo zkouknuto Snejkem a docela se mu líbilo, což mě těší
Potom bych potřeboval někoho, kdo by mi rozleštil levé zadní světlo - pravé vypadá, že má měněné plexisklo a tak to s levým dost kontrastuje.