Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
compact 318ti vyměna motoru za jiný
Nemusí na to zapomenout,zima bude dlouhá,jestli má garáž a dost času a bude mít komplet věci z 323ti i s papírama na předělání tak proč ne?Já to taky plánoval udělat legální přestavbu z M43b16 na M52B25,jenže tady musíš měnit i zadní kotoučový ramena,zatímco 318ti už je má.Samozřejmě,že to chce vyměnit i komplet el.svazek,protože M52 už je OBD II.Je to na každym,jak si to udělá,takhle si postaví auto podle sebe,já chtěl taky,ale dlouho jsem se rozmýšlel a auto na díly je fuč.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no tedka sme jednu stavbu delali klukovi kterej chtel z 316i coupe udelat 328i coupe
vsechno udelany od motoru pres napravy , vyfuk , kardan , proste jako 328i z vyroby
pokud ma clovek peknou kastli s peknou vybavou tak se to vyplati , oficialne muzes zazadat o prestavbu z ctyrvalce na sestivalec , neni nic jednodusiho zavolat stehlikovi jestli ti tuto prestavbu povoli , jelikoz par takovychdle e30 u nas jezdi nevidim duvod proc by to neslo u e36 ?! kdyz jde udelat z normalni auta emko tak už musí jít udělat všechno

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance