Z niceho nic, mně ted obcas po nastartování svíti kontrolka chladiče ( nebo to aspon považuju za chladič ) nez jsem ale dojel na benzinku ( 2km ) kde jsem chtel koupit fridex zase zhasnula a tak uz asi 2x
Cim to je ? Málo kapaliny ?
meerf píše:Z niceho nic, mně ted obcas po nastartování svíti kontrolka chladiče ( nebo to aspon považuju za chladič ) nez jsem ale dojel na benzinku ( 2km ) kde jsem chtel koupit fridex zase zhasnula a tak uz asi 2x Cim to je ? Málo kapaliny ?
Řekl bych, že větší skupina lidí co tu vesměs radí nebo se o to snaží má e36 nebo starší, čili tahle kontrolka tam není. Buď počkej až se na tvoje téma koukne někdo kdo tuhle kontrolku v e46 zná nebo když se ti to tu zdá tak "našlapaný" tak zvední prdel a běž se podívat do manuálu od auta. V případě, že ho nemáš tak sem tady na foru zahlídl několik odkazů na manuál k e46 nebo prostě použij google. Je to jen o tom nebýt shnilej a ne jen sedět u fora a čekat na odpověď a ještě blbě pindat... Ostatně na e46 klubu by se ti dostalo asi odpovědi dříve...
stávalo se mi to taky když jsem si koupil druhou e46 tak jsem to postavil za studena do kopce, dolil a ok. Stačí když tam je o maličko mín a občas se rozsvítí. Ale je možné že někde trošku uchází. Dolil bych to za studena do kopce a kdyby se to zase opakovalo tak bych zkontroloval kde to může ukapávat
xSAFA píše:Řekl bych, že větší skupina lidí co tu vesměs radí nebo se o to snaží má e36 nebo starší, čili tahle kontrolka tam není. Buď počkej až se na tvoje téma koukne někdo kdo tuhle kontrolku v e46 zná nebo když se ti to tu zdá tak "našlapaný" tak zvední prdel a běž se podívat do manuálu od auta. V případě, že ho nemáš tak sem tady na foru zahlídl několik odkazů na manuál k e46 nebo prostě použij google. Je to jen o tom nebýt shnilej a ne jen sedět u fora a čekat na odpověď a ještě blbě pindat... Ostatně na e46 klubu by se ti dostalo asi odpovědi dříve...
tuto kontrolu měly již od e32 všechny auta s Check cotrolem, tudíž i lépe vybavené e36tky (ale taky to znamená, že je nemusí mít všechny e46tky). Jinak se skutečně jedná o stav hladiny chladící kapaliny a ve většině případů blbne čidlo (často stačí jen očistit).
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Huska píše:tuto kontrolu měly již od e32 všechny auta s Check cotrolem, tudíž i lépe vybavené e36tky (ale taky to znamená, že je nemusí mít všechny e46tky). Jinak se skutečně jedná o stav hladiny chladící kapaliny a ve většině případů blbne čidlo (často stačí jen očistit).[/color]
Tady byla řeč o konkrétní kontrolce v e46, kterou e36kaři pravděpodobně znát nebudou, jelikož v tom autě prostě není To, že mám check control, který mi tohle hlásí je věc naprosto nepodstatná. Mluvil jsem o kontrolce né kontrole...