Zdravím koupil jsem E46 s litými disky co vypadají jako plecháče, Jsou to patnáctky ale patnáctkový poklice jsou na to veliký. Nevíte někdo jestli jsou pro tyhle disky nějaký origo poklice ?? Děkuji
no ale jsou litý do tvaru plecháčů jak jsem již zmiňoval. Takže i vypadají jako plecháče tzn. že auto na nich vypadá hrozně tudíž by si zasloužili poklice
nic takovýho jako poklice na liťáky neexistuje, prostě sou to liťáky a basta, poklice na to můžeš leda přilepit chemoprénem A divil by ses, ale dává se to i na S-kládu (sice myslím v 18" nebo 19" a ne 15") a někomu se to líbí
jsi si jistý že jsou tyto kola ALU???? podle mě se mýlíš a jsou to obyč plechové (vžyť na fotce vypadají místy rezavé). Taktéž si myslím, že jedinné BMW které mělo Alu/plecháče byla e39tka kvůli atipické středové díře.
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Přesně, tohle jsou obyč plecháče, žádný Alu... Jinak k těm poklicím - nedával bych je ani na plecháče, podle mě to vypadá ještě hůř, ale to je věc vkusu a názoru...
Huska píše:jsi si jistý že jsou tyto kola ALU???? podle mě se mýlíš a jsou to obyč plechové (vžyť na fotce vypadají místy rezavé). Taktéž si myslím, že jedinné BMW které mělo Alu/plecháče byla e39tka kvůli atipické středové díře.
Nejen 39, i 34 například, takže si myslím že i 46ka je mohla mít...
Edit: Tak jsem se koukal a měla. Jsou to "hliníkový plecháče", jsou lehčí, ale vypadají skoro stejně. Původně jsem měl na mysli jiná kola.
zigi0713 píše:Tady je fotka kol který mám na mysli
Todle sou origo plechy z e36/e46 a možná i novějších, na tom kole není nic zvláštního a origo poklice na to logicky sedí naprosto bez problému. Zajímalo by mě jak si přišel na to, že je to lité kolo?
A já ho teď budu bránit, ale tohle NEMUSÍ být plecháč!!!! Tato kola se dělala i v hliníkové verzi! V podstatě to samý, jen mnohem lehčí a nereznou Ale poklice na to asi pudou stejně jako na plechy.
jsou mnmohem lehčí a ze vnitř není vidět vařenej střed jako u plecháču. Plechy jsem dostal k druhé e46 i s origo poklicema který na tyhle litý nejdou protože rantl za který se zajišťují má menší průměr.
měl sem tyto ALU kola na E36 na zimu a měl sem stejný problém..Normální poklice tam nedostaneš.. Ale myslím, že se dělají nějaké poklice, které tam jdou..Protože například novější modely jako je E87, E90 atd mají jiné poklice než staré E36,E46 atd.. Takže zkusit poklice z nových modelů