no nvm je bouranej ze předku tak bůh ví co je s tím motorem a asi se pudu podívat na toho bavoráka za těch 20 a když se vejdou opravy tak do 10ky tak bych ho i vzal
Prostě nepochopím jaký smysl má kupovat vypelešenou e36 za pár drobných. Co od toho auta čekáš? Uvědomuješ si, že aby to auto za něco stálo a mělo jízdní vlastnosti pro jaké máme BMW rádi tak to bude něco stát? 2000 měsíčně ti do začátku opravdu stačit nebude. Ale pokud chceš auto pochybných kvalit a nejistých jízdních vlastností a bude ti stačit znak BMW na kapotě jen pro jakýsi pocit hrdosti tak prosím. Nebylo by lepší koupit něco s levnějšími ND a jednodužší na údržbu a raději na ono BMW našetřit a koupit až něco v čem se bude člověk cítit jako v slušném autě? Nevím no, asi bych se zamyslel...
xSAFA píše:Prostě nepochopím jaký smysl má kupovat vypelešenou e36 za pár drobných. Co od toho auta čekáš? Uvědomuješ si, že aby to auto za něco stálo a mělo jízdní vlastnosti pro jaké máme BMW rádi tak to bude něco stát? 2000 měsíčně ti do začátku opravdu stačit nebude. Ale pokud chceš auto pochybných kvalit a nejistých jízdních vlastností a bude ti stačit znak BMW na kapotě jen pro jakýsi pocit hrdosti tak prosím. Nebylo by lepší koupit něco s levnějšími ND a jednodužší na údržbu a raději na ono BMW našetřit a koupit až něco v čem se bude člověk cítit jako v slušném autě? Nevím no, asi bych se zamyslel...
řikam počkám do jara a zkusím našetřit aspon dalších 10 a za 40 a nebo 45 už sem viděl i pěkné kousky... jeden z klubu e46 už mi nabízel za 45 trochu upravenej a eště se zimníma pneumatikama
Možná bych si koupil za pár švestěk upravenou stodvácu, v dnešní době se nechá sehnat hezká plechovka, do které majitele poslali nemalé prachy, ale holt je to stodváca, každopádně ten přechod pak na BMW musí bít dokonala záležitost....posez, řízení, cit v pedálech, ale hlavně to ticho vevnitř
Jamall píše:Možná bych si koupil za pár švestěk upravenou stodvácu, v dnešní době se nechá sehnat hezká plechovka, do které majitele poslali nemalé prachy, ale holt je to stodváca, každopádně ten přechod pak na BMW musí bít dokonala záležitost....posez, řízení, cit v pedálech, ale hlavně to ticho vevnitř
se 120cítkou mám špatné zkušenosti moje první jízda v zimě euforie rozjezd na první pokus bez cuknutí rychlost 80km/h pak strach najednou led jak prase a pak příkop naštěstí auto upně v pohodě aji bez škrábance sem se tam enem tak zklouzl
Jamall píše:Možná bych si koupil za pár švestěk upravenou stodvácu, v dnešní době se nechá sehnat hezká plechovka, do které majitele poslali nemalé prachy, ale holt je to stodváca, každopádně ten přechod pak na BMW musí bít dokonala záležitost....posez, řízení, cit v pedálech, ale hlavně to ticho vevnitř
Já jsem měl úplně stejný pocity. Ze 120 jsem sednul do 320i. Připadalo mi to auto jako raketa.
Já jsem měl úplně stejný pocity. Ze 120 jsem sednul do 320i. Připadalo mi to auto jako raketa.
jj ani mě to nenapadlo a okamžitě jsem se skamarádil s větou radost z jízdy
no tak mě celkem přesrali s pojistkou na 18tiny... máti tam volala a prej jí dostanu až 1.12.2011 takže je to v prdeli... takže auto bude až příští jaro a asi z německa a bude na něho asi kolem 60tisíc tak doufám že už najdu za tu cenu něco pěkného... tedkom ve čtvrtek dělám závěrečné jízdy tak mi držte palce