Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

vybavení E36 cabria

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od JaraX »

nikde jsem to nenašel, tak nový téma,
nemáte někdo seznam výbavy posledních E36 cabrii a nějaky info o technice?
konkrétně nejvíc řeším ueberrolllschutzsystem, tedy takovy ty vystřelovací oblouky, jedno kabrio co jsem našel ma napsano
Kopfstützen Überrollschutzsystem, na fotkach ty oblouky za zadnima opěrkama hlavy nejsou, jak je teda vyřešen ten system? ročník 1999,

DSC asi v E36 nikdy nebylo že? ma to napsany v popisu jedna 1999-12, což už DSC bylo davno v E46, ale v E36 je to asi blbost ne?

díky
Dan td

#2 Příspěvek od Dan td »

Ty oblouky v kábru jsou "schovaný", je to na takovej mechanismus ala kuše, k autu je takovej klíč na jejich "natažení", pokud ti vystřelí. Ondrovi_m z e30.cz se podařilo je vystřelit v Sosně, kdy si auto při jízdě na hranici myslelo, že půjde na střechu a vystřelilo je :-)
Někde na e30.cz o tom byl topic i s fotkama.
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od JaraX »

aha, že to jde vystřelit a schovat vím, na diagnostice je dokonce možnost to vystřelit,
ale furt nevím jak poznat že to na autě je nebo ne, dycky jsem viděl že to auto mělo za opěrkama hlavy takovy maly 3cm obloučky, ale ted najednou vidim dvě auta ktery nemaj obloučky a navíc se to jmenuje s těma hlav. opěrkama nějak dohromady ,tak nevím
zavarenec
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od zavarenec »

Vyndej zadní opěrák a bude jasno :wink:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od JaraX »

zavarenec píše:Vyndej zadní opěrák a bude jasno :wink:

to auto stojí v něměcku, to bych se projel :)
má tu někdo E36 cabrio z roku 1999?
3er_Cabrio_E36

#6 Příspěvek od 3er_Cabrio_E36 »

Na E36 by to mělo být hezky vidět za zadníma hlavovýma opěrkama. Jak je opěrka tak za ní je cca jen o 5cm nižší plastová "krabička", což je vrchní kryt těch oblouků. Ty jsou kovové. Tady tohle je např. má: http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=viycnqhvwojw
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od JaraX »

3er_Cabrio_E36 píše:Na E36 by to mělo být hezky vidět za zadníma hlavovýma opěrkama. Jak je opěrka tak za ní je cca jen o 5cm nižší plastová "krabička", což je vrchní kryt těch oblouků. Ty jsou kovové. Tady tohle je např. má: http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=viycnqhvwojw

pořádně si přečti co sem sem napsal, o té krabičce samozřejmě vím, ale chci kupovat ročník 1999 a tam už ta krabička není i když píše že tam je ten ochranej systém, navíc v názvu toho systému je hlavová opěrka, tak nevím jelsti to není přímo v opěrce.
Bawson
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Bawson »

No já mám konec rv.98 E36 kabrio a nic v zadních sedačkách namám ani opěrky a neslyšel jsem nikdy že by něco bylo v opěrkách takže si myslim že v opěrce nic nebude ale jak řikám myslim a myslet znamená - :wink:
http://bawson.rajce.idnes.cz/Muj_mazel_BMW_E_36_Kabrio/
Odpovědět