Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Start Xenonu-Relétko světel
-
Leveler
- Klubové ID: 1133
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem včera večer jel z práce, tak jsem chtěl rozsvítit Xenony a nic.Prostě jsem zapl světla a tma.Tak jsem asi po 2sec vypl světla a zapl znova a už naskočily.Tak jsem si říkal asi náká mrdka.
No a dneska ráno.Jsem je zapl a zase nic a cca za 3 sec se to normálně rozsvítilo.
Čím to může být?Kdyby se třeba nerozsvítil jeden, tak to bude starter nebo výbojka, ale takle se to děje uplně stejně u obou světel.Jako kdyby tam hned nešla štáva což se mě nezdá..
Že by odešly startery na chlup stejně.TO se mě nechce zdát..
Jinak Xenony jsou starý cca 2,5 roku a svítím denně(HID H1 SLIM)
Díkec
No a dneska ráno.Jsem je zapl a zase nic a cca za 3 sec se to normálně rozsvítilo.
Čím to může být?Kdyby se třeba nerozsvítil jeden, tak to bude starter nebo výbojka, ale takle se to děje uplně stejně u obou světel.Jako kdyby tam hned nešla štáva což se mě nezdá..
Že by odešly startery na chlup stejně.TO se mě nechce zdát..
Jinak Xenony jsou starý cca 2,5 roku a svítím denně(HID H1 SLIM)
Díkec
- paveld
- Klubové ID: 1931
- Kontaktovat uživatele:
Já bych to na baterku neshazoval, pokud uvažuju dobře, spíš bych to viděl na altík že nedobíjí tolik kolik má. Po startu, zvlášť teď když je zima, tak na baterce chvilku to podpětí musí být než ji altík dobije a když nedobíjí tolik kolik má, tak mu to musí trvat dýl. Pokud jde o moje auto, tak vím že muj altík je před smrtí, tak jsem to víc neřešil a přisuzoval to jemu. Pokud uvažuju špatně, vyveďte mě pls někdo z omylu
.
-
Fartsman
- Klubové ID: 1900
Mám přesně ten samý problém. Akorát, mě trvá to rozsvícení xenonů tak 5 minut i víc ale ten průběh sem měl stejnej jako Leveler. Baterku jsem kvůli tomu už měnil a nic, žádná změna. Vypadá to na altík, protože když to nastartované držím chvilku pod plynem a při tom rozsvítím tak se rozsvítěj a všechno je v pořádku.
-
Leveler
- Klubové ID: 1133
- Kontaktovat uživatele:
Takže co jsem ještě zjistil
Dneska jsem ještě zkusil zapnout mlhovky během té doby než se rozsvítí Xenony a mlhovky nejdou v té době než se rozsvítí Xenony...Takže ted otázka jak to..
1)Když otočím spínačem do polohy parkovačky, tak svítí všechny světla co maj svítit.
2)Otočím do polohy potkávacích světel a nic..Musím čekat cca 10-15sec než se rozsvítí Xeony..Jenže tady v tom časovým intervalu nejdou rozsvítit mlhovky.Ani přední a ani zadní.Ale v tu ránu jak se rozsvítí Xenony tak už dou zapnout v pohodě..
Jak ty mlhovky můžou poznat, že mě nesvítí přední světla?
Nemůže bý nak vadnej přepínač světel?Ale to by zase nedělalo pokaždý ten stejnej časovej interval než se rozsvítí ty Xenony ne?Je to náko divnéé toto:)
Dneska jsem ještě zkusil zapnout mlhovky během té doby než se rozsvítí Xenony a mlhovky nejdou v té době než se rozsvítí Xenony...Takže ted otázka jak to..
1)Když otočím spínačem do polohy parkovačky, tak svítí všechny světla co maj svítit.
2)Otočím do polohy potkávacích světel a nic..Musím čekat cca 10-15sec než se rozsvítí Xeony..Jenže tady v tom časovým intervalu nejdou rozsvítit mlhovky.Ani přední a ani zadní.Ale v tu ránu jak se rozsvítí Xenony tak už dou zapnout v pohodě..
Jak ty mlhovky můžou poznat, že mě nesvítí přední světla?
Nemůže bý nak vadnej přepínač světel?Ale to by zase nedělalo pokaždý ten stejnej časovej interval než se rozsvítí ty Xenony ne?Je to náko divnéé toto:)