Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
elektrika e36 1.8i (1995)
-
lukaspavlicek
Ahoj všichni, mám dotaz s kterým si nevím rady, už jsem pročetl pár odpovědí ale zatím bezúspěšně.. potřeboval bych poradit, nesvítí mi tachometr a osvětlení značky..nevim jestli to má nějakou spojitost, možná kdyby jste někdo měl schéma pojistek a relé bylo by to fajne..moc děkuju. Lukas
(BMW 3 e36, 1.8i,1995)
(BMW 3 e36, 1.8i,1995)
-
martin3008
mam podobny problem.....
nesvieti mi tachometer otackomer, prave zadne svetlo(obrysove+brzdove) a tu SPZ som si zatial nevsimol ci svieti ale pravdepodobne nie si myslim....
spojitost to urcite ma vsetko zo vsetkym , kedze to je istene poistkou 10A č.37 v mojom pripade.... akonahle tam dam novu tak sa vypali.... skusal som aj silnejsiu poistku 15A ale ta sa tiez vypali.... 25A drzi(aj vsetko funguje jak ma) ale sa hreju sa kable co idu do vypinaca svetiel... tu poistku vyhodi uz pro prepnuti prepinaca svetiel na parkovacky, pokial su svetla vypnute poistka je ok
skusal som odpojit takmer vsetko co je pripojene na tu poistku ale vyhadzuje ju ajtak......
neviete niekto poradit kde a co hladat?
nesvieti mi tachometer otackomer, prave zadne svetlo(obrysove+brzdove) a tu SPZ som si zatial nevsimol ci svieti ale pravdepodobne nie si myslim....
spojitost to urcite ma vsetko zo vsetkym , kedze to je istene poistkou 10A č.37 v mojom pripade.... akonahle tam dam novu tak sa vypali.... skusal som aj silnejsiu poistku 15A ale ta sa tiez vypali.... 25A drzi(aj vsetko funguje jak ma) ale sa hreju sa kable co idu do vypinaca svetiel... tu poistku vyhodi uz pro prepnuti prepinaca svetiel na parkovacky, pokial su svetla vypnute poistka je ok
skusal som odpojit takmer vsetko co je pripojene na tu poistku ale vyhadzuje ju ajtak......
neviete niekto poradit kde a co hladat?
-
Leveler
- Klubové ID: 1133
- Kontaktovat uživatele:
Zkontrolujte káble v kufru jestli je nemáte přeštípnutý.Podle mě je tam máte žvejknutý a proto ty zkraty..
1)Otevři zadní kufr..
2)Po leve straně na Tebe budou čučet káble co vedou do víka kufru..
3)Vycvakni ten svázek z té klispy co drží v tom pantu(Aby si ten svazek měl volnej)..
4)Vycvakni z víka kufru du gumovou kruhovou průchodku a stáhni ju společně z bužírkou dolu aby se ti obnažily tý káble..V to ohybu jak se ty káble ohybaj jsou většinou poškozený..
Mrkni na to a pak sem napiš.
1)Otevři zadní kufr..
2)Po leve straně na Tebe budou čučet káble co vedou do víka kufru..
3)Vycvakni ten svázek z té klispy co drží v tom pantu(Aby si ten svazek měl volnej)..
4)Vycvakni z víka kufru du gumovou kruhovou průchodku a stáhni ju společně z bužírkou dolu aby se ti obnažily tý káble..V to ohybu jak se ty káble ohybaj jsou většinou poškozený..
Mrkni na to a pak sem napiš.
-
martin3008
-
martin3008