Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36 coupe 93..topení
-
gear
- Kontaktovat uživatele:
ahoj. o tom vim taky no .topí to jakoby vlažně...i když je motor zahřátej...když jsem koukal jestli jsou vubec okolo ventylátoru ty plastový kryty tak tam jsou a pak jsem si všim že tam jsou takoví dvě trubky na jedný je mordrej kryt a na druhý je červenej tam nevim asi to je od topení...tak kdyby někdo veděl tak dejte vedět:-)Paty píše:ahoj,jediný ovzdušnění o kterým vím je to v předu na chladiči,jinak nic tam není,jak ti to topí? vůbec nebo jenom mírně chladně? zahřeje se aspon motor?
a jakou mas kapalinu v chladici špinavou?,je taky možný že ten chladic co mas v kabině(vyměník tepla) tak je ucpanej,už jsem to řešil u jednoho auta,to stačí vzít hadicu a propláchnot to,ale jestli máš vodu v chladiči čistou tak to by pravděpodobně ucpaný nemělo bejt,ted nevim jak je to řešený s teplem ve vnitř kabiny,jestli na přívodní hadici od motoru je ventyl co se ovládá ze vnitř kabiny nebo jenom klapka která posune tak aby nešel dovnitř vzduch z venku a šel přes ten výměník,nebo ještě ovládání toho všeho na palubce zkontroluj.