Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
olej e36 328?
-
assassin_tl
- Kontaktovat uživatele:
-
pyro-technik
- Klubové ID: 2808
já Vás "pitomce" (nic osobního) opravdu nechápu, každej tejden se tady někdo ptá na olej a nebo věci kolem toho, co si třeba otevřít oči a podívat se hned na začátek fora, na vlákno - Důležité - jaký olej!! ještě je u toho vykřičník aby si toho každý všimnul, tam Major rozepsal perfektní informace, tak co přestat neustále házet nový věci, co třeba to tu někde vyčíst?????gs500e píše:mám dotaz, podělám něco když dám do 328čky olej 5w40 když se tam asi do ted lil 0w30? díky
máš pravdu, asi jsem pitomec, protože v celém tom tématu jaký olej? jsem odpověd na to co jsem potřeboval vědět nenašel, bohužel. čekal jsem kdy se někdo ozve proč zakládám další takové téma, ale když jsem odpověd nenašel tak mě nic lepšího nenapadlo, omlouvám se všem kterých se to dotklo,
prosím admina o smazání tohoto blbého tématu
prosím admina o smazání tohoto blbého tématu
-
Kami1
- Klubové ID: 2167
tak to je opravdu smutný. obzvlášť pokud jsi to přečetl celý.
napsaný to tam možná není, ale podle mě stačí přečíst si prvních pár stran v tom tématu a pokud jsi soudnej, dokážeš si na svou otázku odpovědět sám.
mimochodem co ti bránilo hodit tvůj dotaz do toho topicu? aby se pak další člověk nedivil, že tam nemá odpověď na svůj podobnej dotaz.
hodně info je třeba i na http://www.oleje.cz
napsaný to tam možná není, ale podle mě stačí přečíst si prvních pár stran v tom tématu a pokud jsi soudnej, dokážeš si na svou otázku odpovědět sám.
mimochodem co ti bránilo hodit tvůj dotaz do toho topicu? aby se pak další člověk nedivil, že tam nemá odpověď na svůj podobnej dotaz.
mě vůbec nešlo o to zdali je vhodný olej 5w40 na 6ti válcové bmw, do svého to leju déle než vůbec vím že nějaký klub existuje. jen jsem chtěl znát názor na případnou změnu z 0w30 na 5w40, kterou řeřím u bratrancova nového auta, kde mu mám vyměnit olej, nic víc nic mín, a prostě tuhle odpověd jsem tam nenašel. ale máš pravdu měl jsme to hodit do toho topicu, sorryKami1 píše:tak to je opravdu smutný. obzvlášť pokud jsi to přečetl celý.
-
Kami1
- Klubové ID: 2167
já jsem tvůj dotaz pochopil (asi to bylo na odpověď wartese). jenom si myslím, že je lepší, když si člověk na odpověď dojde sám, než když čeká, že mu ji někdo naservíruje na zlatým podnose.
motoru ta změna rozhodně neuškodí, spíš naopak. možná bude malinko vyšší spotřeba.
(osobně bych do takovýho motoru v životě xW30 nelil (maximálně na Aljašce))
motoru ta změna rozhodně neuškodí, spíš naopak. možná bude malinko vyšší spotřeba.
(osobně bych do takovýho motoru v životě xW30 nelil (maximálně na Aljašce))
ted jsi možná v nadsázce kápnul na vysvětlení proč tam prapůvodně někdo lil 0w30, to auto bylo koupeno v rusku, pak se paní v roce 99 natrvalo přestěhovala do čech a auto si vzala sebou a jezdila s ním dodnes. jen je mi divné a nepochopitelné proč u nás v autecu kde bmw nechala pravidelně servisovat neustále dodržovali výměnu oleje tím že dávali 0w30. já bych rovnou lil 5w40