Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
stabilizator e36
-
assassin_tl
- Kontaktovat uživatele:
-
MattyX
- Moderátor
- Klubové ID: 1778
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak , emko má ve předu stabík uchycený dlouhýma kostma přímo na phersoně , tudíž stabík má větší učínnost , a jeho tloušťka nemusí být tak velka aby fungoval dobřeassassin_tl píše:navic vepredu je podle me ten mkovej i jinak chycenej.. Mko ma jiny rameno i uchyceni stabilizatoru, tzn pokud by ten montazni bod byl na jine"pace" tak to bude jinak i s tou tuhosti...
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
-
mmaty
- Klubové ID: 1868
- Kontaktovat uživatele:
no já mám právě originál Mm paket a tam už jsou ty kratky tyčky stabiku takže si myslim že je to to samé jak na Mkujen vzadu je slabší jak na M... proto jsem si říkal předek nechat je silnější jak M, jen ho uložit do powerflexu a přidat zadní stabik z Mka taky samo do powerflexu... ostatní silentbloky na ramenech atd už mám od powerflexu pro verzi M což znamená na předních ramenech ty excentricky silentbloky...
Přečti si ještě jednou a pořádně co napsal MattyX a zjistíš že ti to tam nepůjde.Taky jsem to jednoumu zákazníkovy řešil a nejde to.mmaty píše:no já mám právě originál Mm paket a tam už jsou ty kratky tyčky stabiku takže si myslim že je to to samé jak na Mkujen vzadu je slabší jak na M... proto jsem si říkal předek nechat je silnější jak M, jen ho uložit do powerflexu a přidat zadní stabik z Mka taky samo do powerflexu... ostatní silentbloky na ramenech atd už mám od powerflexu pro verzi M což znamená na předních ramenech ty excentricky silentbloky...
-
Fikop
- Klubové ID: 444
- Kontaktovat uživatele:
To už jsem někde slyšel:-) A fungovat to bude, neboj....MattyX píše:přesně tak , emko má ve předu stabík uchycený dlouhýma kostma přímo na phersoně , tudíž stabík má větší učínnost , a jeho tloušťka nemusí být tak velka aby fungoval dobřeassassin_tl píše:navic vepredu je podle me ten mkovej i jinak chycenej.. Mko ma jiny rameno i uchyceni stabilizatoru, tzn pokud by ten montazni bod byl na jine"pace" tak to bude jinak i s tou tuhosti...stabíky jsou jedna z nejdůležitějších podvozkových částí , hodně lidi řeší jen tlumiče s pružinama , přitom použití mtechnic stabíku a uchycení na phersoně je hodně znát
taky se chystám na své E30 o tudle úpravu , jsem zvědavej na výsledek
-
MattyX
- Moderátor
- Klubové ID: 1778
- Kontaktovat uživatele:
takyže tys mě na to navnadil , pozjišťoval sem si infoa ruka je v rukávě ... no přes zimu to nějak vymyslímFikop píše:To už jsem někde slyšel:-) A fungovat to bude, neboj....MattyX píše:přesně tak , emko má ve předu stabík uchycený dlouhýma kostma přímo na phersoně , tudíž stabík má větší učínnost , a jeho tloušťka nemusí být tak velka aby fungoval dobřeassassin_tl píše:navic vepredu je podle me ten mkovej i jinak chycenej.. Mko ma jiny rameno i uchyceni stabilizatoru, tzn pokud by ten montazni bod byl na jine"pace" tak to bude jinak i s tou tuhosti...stabíky jsou jedna z nejdůležitějších podvozkových částí , hodně lidi řeší jen tlumiče s pružinama , přitom použití mtechnic stabíku a uchycení na phersoně je hodně znát
taky se chystám na své E30 o tudle úpravu , jsem zvědavej na výsledek
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
-
Totic
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
jo šak předek nech tajak je - Mtechnik serie, tj silnější stab a kratky kosti a zadek by měl jít normálně "z eMkovat". Tam to uchycení stabiku je dle mě stejný.mmaty píše:ted se přiznám že to možná pořádně nechápu... tsbik je jako celek přichycen silentbloky ke kastli a na konci má bud kratke tyčky stabilizatoru přímo k rameni nebo obyčejny stabik má dlouhe tyčky k tlumiči nebo je v tom jiný rozdil?... já mám v předu diky Mpaketu kratke tyčky k rameni...
@Libovka.. klid.