Maká mi normálně ale mám problém s vynecháváním motoru,v otáčkách od volnoběhu do jednoho tisíce mi často motor začne jít nepravidelně a když se to stane tak mi ekonoměr na volnoběh běhá od dvou do deseti litrů a když se chod motoru urovná tak jde teprve ekonoměr do maxima..Hledám souvislost,jestli není napojenej třeba v ŘJ a ta dělá neplechu zároven i v nepr.chodu motoru..Možná je problém v elektroinst. tak se snažím zjistit jak funguje
Paty Prosim te, jestli jsi takovej znalec aut, BMW prevazne a nejvic ze vseho motoru TDS (kterych jsi nekolik zhuntoval) tak bys mohl vedet, ze TDS (a naftovy motory obecne) svicky, civky, lambdu atd nemaji...
pravda,pravda-údaje o motoru na začátku..Když motor vynechává,blbne i ekonoměr tak se ptám z čeho bere ekonoměr impuls .Zajímá mě jestli je elektr.nebo funguje třeba na průtoku paliva.Možná není souvislost žádná ale závada se projeví vždy součastně,tak bádám
mám takovej tuch,že to dělá čerpadlo(rotační) to vynechávání. a nebo vstřiky jestli to jako by hapruje ten motor, že by načlý čerpadýlko, kolik máš najeto na tom motoru?mě to dělalo rotační čerpadlo přesně toto,a byl problém na čerpadle v ovládací elektronice,diagnostika nic nenašla...ještě se podívej jestli ti neteče nafta okolo hlavního vstřiku.(ten s tím drátkem)
Cawba píše:Paty Prosim te, jestli jsi takovej znalec aut, BMW prevazne a nejvic ze vseho motoru TDS (kterych jsi nekolik zhuntoval) tak bys mohl vedet, ze TDS (a naftovy motory obecne) svicky, civky, lambdu atd nemaji...
to v ty závorce jsi nemusel ale bohužel to tak fakt bylo mnoo...