Prozkoumejte výhody členství v jediném oficiálním českém BMW Auto klubu ZDE a rozšiřte naše řady 😉 - info ZDE a jsme také na Facebooku a Instagramu

Jak spárovat klíč s novou centralni jednotkou ???

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Donkey

#1 Příspěvek od Donkey »

helloo
mam 318i e46 rv 99 a nak se mi posral central rele to nebylo a nakonec sme prisli na to ze se mi vypalila jednotka...kupil jsem repasovanou a funguje pouze na klic v zamku na dalkove nefunguje.... :(
Tak se ptám ? ví nekdo jak pres diagnostiku Sparovat klic s jednotkou ?
a jeste takovy problem ..... sviti mi stale ze mam kufr otevreny ale pritom je zavřeny ? jak to vyresit ? měnil jsem zadni lištu aj s tím čudlikem a světlama od SPW bo mi to vypalil pravě kufr tu jednotku...
Jak odstranit ten otřesny pohled na oranzove auticko s pohledem otevřeneho kufru? je to jen takova raritka :/ ale SERE ME ! :( :x
děkuju za rady pak zajdu na diagnozu za znamym co by si stim mohl pohrat kdybych vedel jak na to
děkuju vam moc je to tady hodně luxusni forum i web ... :wink:
Brátn Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 1860

#2 Příspěvek od Brátn Moderátor »

MOD: přesunuto do správné sekce

a rada na spárování je tady:
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... 2&start=15

a příště zkus tlačítko hledat

další problémy, v zákmu kufru je mikrospínač, který signalizuje otevření kufru, tak ti asi odešel nebo je vypojený, rozeber zámek a uvidíš

za pochvalu fóra děkujeme :wink:
E36 325i Convertible | E39 528i LPG CUMEL Gumbalkan | E61 545i LPG dailycar | E86 Z4 3.0si #0Z4C0UPE | K1100LT Cafe Brat Racer #builtnotbought

Obrázek